21.6 C
Athens
25/04/2024
Biztech

Τηλεδιάσκεψη με υπογραφή LG και Cisco

Η LG σε συνεργασία με τη Cisco ανακοίνωσαν τη δημιουργία μιας νέας, γρήγορης και ευέλικτης μορφή επικοινωνίας στον εργασιακό χώρο συνδυάζοντας τις LG Large Screen UHD οθόνες με το Cisco Spark Room Kit και Room Kit Plus.

Τα συμβατά με την Cisco μοντέλα της LG είναι οι Large Screen σειρές UH5C (49’’ έως 86’’) και η Large premium LS95D (98″) που προσφέρουν εξαιρετικής ποιότητας εικόνα χάρη στο πάνελ τεχνολογίας IPS και την UHD ανάλυση εικόνας (3.840×2.160).

 

Ο συνδυασμός των Cisco Spark Room Kit και των LG οθονών ενεργοποιεί μοναδικά χαρακτηριστικά καθιστώντας εφικτό τον αυτόματο συντονισμό των δύο συστημάτων χωρίς να απαιτείται εισαγωγή ρυθμίσεων. Με τον τρόπο αυτό μηδενίζονται τα προβλήματα συγχρονισμού εικόνας και ήχου, ενώ τα χρώματα του monitor προσαρμόζονται αυτόματα με βάση τις ειδικές προδιαγραφές που υπάρχουν για video και presentation format. Επιπλέον στο monitor ενεργοποιείται η αυτόματη αλλαγή εισόδου (Auto changing Input) με βάση τις εισερχόμενες κλήσεις ενώ με το αυτόματο σύστημα αναμονής η επαναφορά του συστήματος σε κατάσταση λειτουργίας είναι πιο άμεση από ποτέ.

 

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι οι LG Large Screen UHD οθόνες και τα Cisco Spark Room Kit Series προσφέρουν συντονισμένη after-sales υποστήριξη και από τις δύο εταιρείες.

Σχετικά άρθρα

Epsilon Net: Πρωτοστατεί και στην Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας

Giorgos Athanassiadis

Το IoT θα γίνει μια multitrillion αγορά μέχρι το 2020

Kitriniaris

Sony: Δωρεάν ένα Xperia Smartphone με την αγορά τηλεοράσεων BRAVIA

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα