11.2 C
Athens
20/04/2024
Biztech

Τεχνολογία αφής δια χειρός ELO

Μπορεί σήμερα η τεχνολογία αφής να θεωρείται καθημερινότητα, ωστόσο πριν από περίπου 45 χρόνια αυτό δεν ίσχυε. Τότε, στο μακρινό 1971 ιδρύθηκε η αμερικάνικη εταιρεία Elographics κι ανακάλυψε την τεχνολογία επικάλυψη αφής. Σήμερα η Elo Touch Solutions είναι  ένας κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής λύσεων αφής στους τομείς :

 

– Eστίασης / φιλοξενίας

– Λιανικής

– Βιομηχανία

– Ιατρικής

– Διασκέδασης

– Μεταφορές

 

Όσο απλή κι αν φαίνεται η ιδιότητα της αφής, τόσο απαιτητική γίνεται αν είναι να ανταποκρίνεται αξιόπιστα κάτω από αντίξοες και απαιτητικές συνθήκες.  Για το λόγο αυτό η Elo δεν καλύπτει όλες τις περιπτώσεις με μια τεχνολογία αφής και μόνο.  Π.χ. άλλες απαιτήσεις έχει ένα βιομηχανικό περιβάλλον όπως μια μονάδα παραγωγής κι άλλες μια εντατική μονάδα σε ένα νοσοκομείο ή ένα POS σε ένα εστιατόριο.

 

Η Elo έχει αναπτύξει τις εξής τεχνολογίες αφής, τις οποίες και βελτιώνει συνεχώς :

– AccuTouch

– IntelliTouch

– IntelliTouch Plus ( Projective Capacitive )

– SecureTouch

 

Είναι προφανές πως η τεχνολογία SecureTouch ενδείκνυται για ένα περιβάλλον, όπου απαιτείται αντιβανδαλιστική λύση,  από την άλλη η AccouTouch αποδεικνύεται ως ιδανική λύση για ένα βεβαρημένο περιβάλλον με σκόνη και υγρασία, έχει πιστοποίηση κατά IP65.

elo2

Αρχικά η Elo επικεντρώθηκε στην ανάπτυξη και κατασκευή των τεχνολογιών αφής, σύντομα όμως συνειδητοποίησε πως η εφαρμογή της τεχνολογίας αφής στις οθόνες / panels είναι εξίσου σημαντική και καθοριστική.   Για το λόγο αυτό ασχολήθηκε με την σχεδίαση και κατασκευή ολοκληρωμένων λύσεων αφής. Όλες οι λύσεις αφής της Elo είναι “ Design for Touch “ , έχουνε δηλ. σχεδιαστεί από το μηδέν για touch. Aυτό εγγυάται την μακροχρόνια άψογη λειτουργία αφής ακόμη και κάτω από πολύ βεβαρημένες συνθήκες.

 

Σήμερα η Elo παράγει και διαθέτει :

 

– Oθόνες αφής Desktop & Kiosk σε πολλά μεγέθη

– Τouchcomputers Desktop & Kiosk

– Tablets βαριάς χρήσεως

– Ιnteractive Digital Signage

– Components κρύσταλλα & controllers  για τεχνολογίες αφής

 

Προϊόντα της Elo έχουν αξιοποιηθεί σε διάφορα έργα εντός της Ελλάδος κι έχουν αποδείξει την αξιοπιστία τους σε βάθους χρόνου. Δίχως αμφιβολία, όποτε απαιτείται μια αξιόπιστη λύση τεχνολογίας αφής οι λύσεις της Elo είναι η επιλογή.

 

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη

Σχετικά άρθρα

To TCP 59 ανοίγει τον “φάκελο” GDPR

Στρατηγική συνεργασία Vodafone Ελλάδας και Public

Giorgos Athanassiadis

Epsilon Net: Gold και Silver διακρίσεις στα Mobile & ΙοΤ Excellence Awards

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα