16.7 C
Athens
19/04/2024
Biztech

Τα πάντα για την ωρομέτρηση και τον έλεγχο πρόσβασης

Στο νέο εξειδικευμένο website www.etime.gr, ο επισκέπτης μπορεί να βρει όλα τα διαθέσιμα συστήματα ωρομέτρησης και ελέγχου πρόσβασης της Qualisys Software.

 

Το κεντρικό μενού του site χωρίζεται σε δύο μεγάλες κατηγορίες: στην ενότητα Τερματικά, θα βρείτε όλα τα τερματικά ωρομέτρησης, ελέγχου πρόσβασης, τερματικά αναγνώρισης προσώπου, συστήματα ελέγχου πρόσβασης και τα σχετικά περιφερειακά που χρειάζεται μια εταιρεία. Περιλαμβάνονται όλες οι κατηγορίες συστημάτων από απλά τερματικά με κωδικό ή/και κάρτες proximity, μέχρι πολύ προηγμένα βιομετρικά τερματικά με κάμερες, σαρωτές δακτυλικών αποτυπωμάτων και λογισμικό αναγνώρισης προσώπου.

Όλα τα προϊόντα συνοδεύονται από φωτογραφικό υλικό, αναλυτικές πληροφορίες, περιγραφές, τεχνικά χαρακτηριστικά και τιμές.

 

Στην ενότητα Ωρομέτρηση, υπάρχει το λογισμικό eTime. Πρόκειται για ένα εξειδικευμένο ευέλικτο σύστημα ωρομέτρησης προσωπικού, διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και ελέγχου πρόσβασης, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις επιχειρήσεις και δημόσιους οργανισμούς, για τον καλύτερο έλεγχο του ωραρίου των εργαζομένων, σε σύνδεση με ηλεκτρονικά ρολόγια παρουσίας προσωπικού, παρέχοντας άμεση και έγκαιρη πληροφόρηση για την μισθοδοσία.

Εάν θέλετε, μπορείτε να δοκιμάσετε το λογισμικό συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρείτε στη συγκεκριμένη σελίδα.

Σχετικά άρθρα

Στην κορυφή, λύση της Arbor Networks

Channel-Manager

Η Τράπεζα Πειραιώς μεταβαίνει στο cloud σε συνεργασία με την Accenture και τη Microsoft

Giorgos Athanassiadis

Η Cosmos Business Systems ολοκλήρωσε το HELP

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα