13.5 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Τα νέα Omen by HP είναι εδώ!

Η HP γίνεται κυρίαρχος του παιχνιδιού με την κυκλοφορία ενός εντελώς καινούργιου, χαρτοφυλακίου προϊόντων gaming της σειράς Omen by HP. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από την αρχή, το νέο lineup δίνει στους λάτρεις των esports και τους gamers γενικά την απαραίτητη ισχύ που απαιτείται για να αποδώσουν στο υψηλότερο επίπεδο.

 

Omen X Compact Desktop by HP

Το Omen X Compact Desktop της HP έχει δημιουργηθεί εστιάζοντας κυρίως στη διεύρυνση των ορίων του hardware σε ένα μικρό πακέτο. Το νέο προϊόν της σειράς Omen X, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά πέρσι σαν ιδέα, τελειοποιήθηκε από τους προγραμματιστές παιχνιδιών και VR.

 

Omen Desktop by HP

Το νέο Omen Desktop της HP έχει σχεδιαστεί για τον ενθουσιώδη gamer, περιλαμβάνοντας χαρακτηριστικά που βελτιώνουν τη λειτουργικότητα και τη χρηστικότητα. Τα προϊόντα Omen X είναι προορισμένα να προσφέρουν καινοτομία στο χώρο των παιχνιδιών και το νέο Omen Desktop αξιοποιεί τα βασικά τους χαρακτηριστικά για να προσφέρει στους παίκτες την απόλυτη εμπειρία.

Έτσι, το νέο tower της σειράς Omen έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί νέους συνδυασμούς hardware και να αξιοποιεί τη βελτιωμένη ψύξη που θα επιτρέψει στους παίκτες να διευρύνουν τα όρια του συστήματος.

 

Omen laptops by HP

Οι φορητοί υπολογιστές της HP Omen 15 και Omen 17 επαναπροσδιορίστηκαν πλήρως και ανασχεδιάστηκαν το 2017 για να προσφέρουν ένα σχέδιο ιδανικό για gamers, με περισσότερες δυνατότητες επέκτασης, πρόσθετες θύρες και εκτεταμένη συμβατότητα με VR. Το αποτέλεσμα είναι ένας υπολογιστής με εκπληκτική απόδοση, με εξαιρετικές gaming δυνατότητες σε ένα ολοκληρωμένο πακέτο, που βοηθά τους παίκτες να παίξουν τους τελευταίους τίτλους οπουδήποτε.

Το Omen 15 διατίθεται με ένα ευρύ φάσμα επιλογών που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν απόδοση, να βελτιστοποιούν τη gaming εμπειρία, να βελτιώνουν το παιχνίδι και να περιορίζουν τους περισπασμούς.

Το Omen 17 υποστηρίζει μερικές από τις ταχύτερες διαθέσιμες τεχνολογίες για να βοηθήσει τους gamers να επιτύχουν κορυφαίες επιδόσεις.

 

 

Αξεσουάρ Omen by HP

Καθώς η HP επανασχεδίασε ριζικά το χαρτοφυλάκιο Omen, εστίασε στα αξεσουάρ για να συμπληρώσει και να βελτιώσει τη συνολική εμπειρία του χρήστη. Η εξέλιξη των αξεσουάρ Omen (πληκτρολόγιο, ποντίκι και ακουστικά) φέρνει αρκετές βελτιώσεις σε σχέση με προϊόντα παλαιότερης γενιάς.

 

Οθόνες Omen by HP

Η ποιότητα της οθόνης επηρεάζει τη συνολική εμπειρία gaming. Στο νέο χαρτοφυλάκιο Omen προστίθενται δύο νέες οθόνες η Omen by HP 25 και την Omen by HP 27

Η πρώτη διαθέτει ανάλυση 1080p και βελτιωμένους ρυθμούς ανανέωσης συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας AMD FreeSync όταν συνδυάζεται με AMD Radeon GPU. Η οθόνη Omen 27 προσφέρει απαράμιλλη ταχύτητα και κορυφαία χαρακτηριστικά όπως το Nvidia G-Sync.

 

Σχετικά άρθρα

Το WinEra ERP στην «Καλογερόπουλος Χημικά»

1 Gbps στην Ιταλία με τη συνδρομή της Intracom Telecom

RIM: όλα για όλα με το BlackBerry 10

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα