21.4 C
Athens
28/03/2024
Biztech

Τα νέα προϊόντα Bitdefender 2017

Η Blue Soft & IT, αποκλειστικός country partner της Bitdefender σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοίνωσε τη διάθεση της νέας σειράς προϊόντων για το 2017.

 

Συγκεκριμένα, η γκάμα των καταναλωτικών προϊόντων για το 2017, περιλαμβάνει τα Bitdefender Internet Security 2017 και Antivirus Plus 2017, καθώς επίσης και τις ολοκληρωμένες σουίτες ασφάλειας Total Security Multi Device 2017 και Bitdefender Family Pack 2017.

Η τελευταία έκδοση των προϊόντων της Bitdefender περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τεχνολογίες cloud όπως και αλγόριθμους μηχανικής μάθησης για την εξάλειψη της απειλής των ransomware, η οποία εξαπλώνεται με ανησυχητικούς ρυθμούς μεταξύ των οικιακών χρηστών.

 

Η προϊοντική σειρά Bitdefender 2017 παρουσιάζει επίσης το Wi-Fi Security Advisor, το οποίο αξιολογεί την ασφάλεια των δικτύων που οι χρήστες συνδέονται όταν μετακινούνται, όπως αυτά σε καταστήματα cafe, αεροδρόμια και hot-spots, καθώς επίσης ενημερώνει για τυχόν τρωτά σημεία.

Ακόμα ένα σημαντικό χαρακτηριστικό είναι το Safepay με προστασία Wi-Fi Hotspot, το οποίο διασφαλίζει τις on-line συναλλαγές και διατηρεί τα πολύτιμα προσωπικά στοιχεία ασφαλή.

 

Η νέα προϊοντική σειρά λογισμικών ασφαλείας της Bitdefender, διαθέτει πλήρως εξελληνισμένο μενού, είναι συμβατή με Windows, Mac OSX και Android και διατίθεται στην ελληνική και κυπριακή αγορά, μέσω του δικτύου συνεργατών της Blue Soft & IT.

Σχετικά άρθρα

Νέα εγκατάσταση για το MyManager Union

Giorgos Athanassiadis

Νέα UV Flatbed εκτυπωτικά από τη Roland DG

Giorgos Athanassiadis

Την “έξυπνη” εκτύπωση ενισχύει η Xerox

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα