16.1 C
Athens
19/04/2024
Biztech

Τέλος για το brand Motorola και επισήμως

Το brand που είναι άμεσα συνδεδεμένο με την κατασκευή του πρώτου κινητού τηλεφώνου θα πάψει να υφίσταται και τυπικά – κάτι που ουσιαστικά ισχύει από το 2013 – αφού στο πλαίσιο της CES η Lenovo ανακοίνωσε πως θα καταργήσει μέχρι το τέλος του 2016 το Motorola από τα smartphones, και θα επικεντρωθεί στο brand Moto.

 

Σύμφωνα με τον Rick Osterloh, chief operating officer της Motorola, τα  high end smartphones της Lenovo θα φέρουν το brand name “Moto by Lenovo” μαζί με το χαρακτηριστικό. Αντίστοιχα, τα πιο οικονομικά μοντέλα της Lenovo θα κυκλοφορούν στην αγορά με την επωνυμία Vibe.

 

Πρακτικά, έχουμε να κάνουμε με την επισημοποίηση μιας επιλογής που ήδη ισχύει εν μέρει από το 2013. Κανένα από τα smartphones της Motorola που κυκλοφόρησαν από τότε δεν είχε πάνω του το brand Motorola, το οποίο χρησιμοποιούνταν μόνο στο packaging των συσκευών και στο site της εταιρείας.

 

Η επωνυμία Motorola θα χρησιμοποιείται στο μέλλον μόνο για θέματα που αφορούν την επιχειρηματική δραστηριότητα της εταιρείας, αλλά όχι στα προϊόντα.

Σχετικά άρθρα

H Xerox χορηγός στο 11ο IT Directors Forum

Η LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη OLED τηλεόραση στον κόσμο

Giorgos Athanassiadis

Οktabit – Blue Soft & IT: Συνεργασία για τη διανομή των προϊόντων της Bitdefender

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα