19.3 C
Athens
18/04/2024
Biztech

Συνεργασία Oktabit-Legrand

Η Oktabit ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας με τη Legrand – εταιρεία γνωστή για τις ηλεκτρικές και ψηφιακές υποδομές της, προσφέροντας πλήρεις λύσεις στις αγορές εμπορικών και βιομηχανικών κτιρίων – για τη διανομή των λύσεων UPS της, ενισχύοντας έτσι το προϊοντικό της portfolio και τις υπηρεσίες που προσφέρει στην Ελληνική αγορά.

 

Η εμπορική διευθύντρια της Oktabit, κα Δέσποινα Φιλιππάτου, ανέφερε ότι μετά από 24 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά πληροφορικής, η νέα συμφωνία στοχεύει σε περαιτέρω ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της Oktabit. Άλλωστε, η Legrand Legrand προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων (Modular , Conventional & Consumer UPS) που καλύπτουν τις ανάγκες για αδιάλειπτη λειτουργία των εγκαταστάσεων. Έτσι, η Oktabit δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να προσφέρουν αναβαθμισμένη εξυπηρέτηση στο ανταγωνιστικό περιβάλλον που δραστηριοποιούνται.

 

Ο κος Σωτήρης Τζαμάρας, γενικός διευθυντής της Legrand, επισήμανε τη θέση που κατέχει η εταιρεία και στο χώρο των UPS με παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες, αλλά και πλήρη γκάμα προϊόντων (0,6kVA – 800kVA).

Σχετικά άρθρα

“Καμπάνα” από ΕΕ σε Samsung, Philips και άλλους

Kitriniaris

H Uni Systems αναβαθμίζει τη συνεργασία της με τη Citrix

Channel-Manager

EMC: Ρεκόρ πωλήσεων το δ’ τρίμηνο

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα