19.4 C
Athens
20/04/2024
Biztech

Συνεργασία Xerox με τα καταστήματα Κωτσόβολος

Σε μια νέα σημαντική συνεργασία με τα καταστήματα Κωτσόβολος προχώρησε η Xerox Hellas, διευρύνοντας έτσι ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες διάθεσης των προϊόντων της. Η συνεργασία αφορά σε όλα τα Α4 πολυλειτουργικά μηχανήματα και εκτυπωτές, καθώς και στα αναλώσιμα μηχανών Xerox.

 

Η εν λόγω κίνηση εντάσσεται στη στρατηγική της για διεύρυνση  του καναλιού των μεταπωλητών της, ώστε να κάνει τα προϊόντα της ακόμα πιο εύκολα διαθέσιμα σε όλους και να μπορεί να ανταποκρίνεται με μεγάλη ταχύτητα στην αυξημένη ζήτηση για τη συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων της.

 

Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών, ο κος Θωμάς Αρβανιτέλλης, διευθυντής πωλήσεων συνεργατών και αντιπροσώπων της Xerox Hellas, ανέφερε ότι με τη νέα αυτή συνεργασία θα διευρυνθεί η διανομή των προϊόντων της εταιρείας σε ένα ακόμη μεγαλύτερο καταναλωτικό κοινό, καθώς τα καταστήματα Κωτσόβολος αποτελούν μια από τις πλέον γνωστές και επιτυχημένες εταιρείες στην Ελλάδα, με ένα εκτεταμένο δίκτυο πολυκαταστημάτων που καλύπτει όλη τη χώρα.

Σχετικά άρθρα

Διπλή βράβευση για το LG B2B Academy στα Loyalty Awards 2020

Νέος CFO στην Intracom

Kitriniaris

Οι λύσεις τηλεφωνίας της Xorcom από την Professional Services

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα