18.4 C
Athens
25/04/2024
Biztech

Συνεργασία HP & Deoitte με φόντο το 3D printing

Πριν από λίγες μέρες, η HP και η εταιρεία συμβούλων Deloitte ανακοίνωσαν ότι θα συνεργαστούν με κοινό στόχο τη υιοθέτηση της τεχνολογίας τρισδιάστατης εκτύπωσης στη βιομηχανία του κατασκευαστικού κλάδου.

Το κύρος της Deloitte θα βοηθήσει την HP να προωθήσει τις βιομηχανικής κλίμακας 3D printing λύσεις της στις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου. Πολλές από αυτές ακολουθούν τις παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής και η HP επιθυμεί να μπει δυναμικά και στον κλάδο αυτό, αλλάζοντας τις διαδικασίες χάρη στις λύσεις Jet Fusion 3D Printing, οι οποίες χρησιμοποιούνται ήδη από αρκετές εταιρείες. Μια από αυτές είναι η Johnson & Johnson η οποία εκτυπώνει ήδη δοκιμαστικά τα πρωτότυπα των ιατρικών εργαλείων της.

 

Ο στόχος της συνεργασίας HP και Deloitte είναι η βελτιστοποίηση ολόκληρης της διαδικασίας παραγωγής ενός προϊόντος, από τη σχεδίαση και την προτυποποίηση, μέχρι την παραγωγή και την εφοδιαστική αλυσίδα. Κάτι τέτοιο θα οδηγήσει σε πιο γρήγορη κυκλοφορία των προϊόντων στην αγορά, βοηθώντας τις μεγάλες επιχειρήσεις να ανταπεξέλθουν με μεγαλύτερη αποδοτικότητα στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον.

 

 

Η αγορά των κατασκευών είναι από τις μεγαλύτερες και σύμφωνα με τους αναλυτές αγγίζει τα 12 τρισεκατομμύρια δολάρια, περιλαμβάνοντας βιομηχανίες σε πολύ διαφορετικούς κλάδους από εταιρείες αθλητικών ειδών μέχρι την βιομηχανία αυτοκινήτου και την αεροδιαστημική.

Η HP διαθέτει ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα 3D printing, το οποίο εκτός από τις ίδιες τις εκτυπωτικές συσκευές, περιλαμβάνει συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου, όπως SAP, Siemens, Autodesk, όπως επίσης και με τους μεγαλύτερους προμηθευτές υλικών “εκτύπωσης” υποστηρίζοντας έτσι ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής ενός προϊόντος. Η Deloitte με τη σειρά της έχει δημιουργήσει ένα παγκόσμιο οικοσύστημα συνεργασιών με τις εταιρείες Amazon Web Services, Cloudera, Dassault Systèmes, Google Cloud, SAP και Siemens με στόχο την προώθηση της ψηφιακής τεχνολογίας στον κατασκευαστικό κλάδο.

Σχετικά άρθρα

LG OneQuick Works: Η απαραίτητη προσθήκη σε μια αίθουσα συνεδριάσεων

Giorgos Athanassiadis

Η Oracle γιορτάζει τα 20 χρόνια της Java

Kitriniaris

Το Lenovo ThinkCentre M90a Pro Gen 4 αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία All-in-One desktop

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα