19/04/2024
Biztech

Συνεργασία Active Computer Systems με Kyocera

Η Active Computer Systems ανακοίνωσε την εμπορική της συμφωνία με την Kyocera Document Solutions, για την διάθεση και τεχνική υποστήριξη όλων των προϊόντων της Kyocera στην Ελληνική αγορά.

 

Πιο συγκεκριμένα, η εμπορική συμφωνία περιλαμβάνει την πώληση εκτυπωτικών μηχανών & πολυμηχανημάτων (Α4 & Α3), την παροχή λύσεων Managed Document Services (MDS, MPS), την τεχνική κάλυψη service και τη διάθεση ανταλλακτικών και αναλωσίμων.

 

H Kyocera Document Solutions διαθέτει μια μεγάλη γκάμα laser εκτυπωτών και MFPs μονόχρωμων και έγχρωμων Α4 και Α3, καλύπτοντας κάθε ανάγκη της σύγχρονης επιχείρησης, από το μικρό γραφείο, μέχρι τη μεγάλη εταιρεία. Επιπροσθέτως, η λύση Kyocera MDS (Managed Document Solutions) αποτελεί την τέλεια επιλογή κάθε επιχείρησης, για την πιο αποτελεσματική, οικονομική και φιλική διαχείριση των εκτυπωτικών της μηχανών και της συνολικής διαχείρισης των παραγόμενων εγγράφων της. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη λύση, που βελτιστοποιεί ολόκληρη την λειτουργία μιας επιχείρησης, ανεξάρτητα από τον κατασκευαστή των εκτυπωτών και των πολυμηχανημάτων που διαθέτει.

 

Η μεγάλη εμπειρία της Active Computer Systems στο χώρο των εκτυπωτικών λύσεων, σε συνδυασμό με την μεγάλη και άριστη ποιοτικά γκάμα των επαγγελματικών προϊόντων της Kyocera εγγυώνται την πλήρη κάλυψη των αναγκών κάθε επιχείρησης.

Σχετικά άρθρα

Συνεργασία Data Communication και Regency Entertainment

Εστιάζει στις εταιρικές λύσεις η Kaspersky

dmallas

CES 2013: το πανηγύρι της τεχνολογίας ξεκίνησε

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα