22.9 C
Athens
28/03/2024
Biztech

Συμφωνία συνεργασίας Entersoft – OnLine Data

Η Entersoft ανακοίνωσε τη σύναψη στρατηγικής εμπορικής συνεργασίας με την OnLine Data για την υλοποίηση και προώθηση των λύσεων της.

 

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο εταιρείες συμφώνησαν στην υλοποίηση και προώθηση από την OnLine Data του Entersoft WMS στο χώρο των βιομηχανικών και εμπορικών επιχειρήσεων, καθώς και του Entersoft EBS/ERP σε εξειδικευμένους πελάτες. Η πολύχρονη εμπειρία και η τεχνογνωσία των δύο εταιρειών, η εξειδίκευση της OnLine Data στις λύσεις εφοδιαστικής αλυσίδας, καθώς και η καινοτομία των ολοκληρωμένων συστημάτων της Entersoft, δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για μια μακρόχρονη και επιτυχημένη συνεργασία.

 

Η OnLine Data που συμπληρώνει 30 χρόνια δραστηριότητας στην Ελληνική αλλά και τη διεθνή αγορά, κατέχει μερίδιο αγοράς πάνω από 95% στις διεθνείς και εθνικές μεταφορές, αποθηκεύσεις, 3PL και διανομές. Η Entersoft στα 15 έτη λειτουργίας της, διατηρεί τέσσερις θυγατρικές σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχει εξαγωγική δραστηριότητα σε 16 χώρες και έχει υλοποιήσει ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής τεχνολογίας σε πάνω από 2.500 μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, ενώ το 2017 παρουσίασε το νέο, καινοτόμο προϊόν της, Entersoft WMS, το οποίο στοχεύει να καλύψει πλήρως τις ανάγκες του Supply Chain & Logistics.

 

Σχετικά άρθρα

Επαγγελματική ασφάλιση: Σε τροχιά ανάπτυξης με επίκεντρο τις θεσμικές μεταρρυθμίσεις

Giorgos Athanassiadis

Oracle: Νέο πρόγραμμα cloud με το βλέμμα στους συνεργάτες

Channel-Manager

Νέες λύσεις απομακρυσμένης διαχείρισης της HP για τον υβριδικό τρόπο εργασίας

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα