18.1 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Συμμετοχή της PartnerNET στο 2ο συνέδριο Hotel Tech

Με επιτυχία διοργανώθηκε το 2ο συνέδριο Hotel Tech που πραγματοποιήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 2018 στην Αθήνα, στο οποίο συμμετείχε ως χορηγός η εταιρεία PartnerNET. Στο συνέδριο παρουσιάστηκαν οι σύγχρονες τεχνολογικές τάσεις στον ξενοδοχειακό χώρο, καθώς και οι νέες λύσεις και υπηρεσίες που θα ενισχύσουν την επιχειρηματικότητα στον κλάδο και θα προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη δυναμική στον Ελληνικό τουρισμό.

Το συνέδριο παρακολούθησαν σημαντικά στελέχη του ξενοδοχειακού κλάδου και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην υλοποίηση τεχνολογικών έργων στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις.

 

O Angelo Gentili, business development της PartnerNET, είχε την ευκαιρία να αναπτύξει τις νέες τάσεις τεχνολογίας που προσφέρονται σήμερα στον ξενοδοχειακό κλάδο, με νέες λύσεις για τη λειτουργία των ξενοδοχειακών μονάδων που αναβαθμίζουν την επικοινωνία, βελτιώνουν την εμπειρία των πελατών και προσφέρουν ασφάλεια. Τα κύρια μέρη της παρουσίασης αφορούσαν την IP τηλεφωνία και το πώς μπορεί να αναβαθμιστεί εξολοκλήρου το τηλεπικοινωνιακό σύστημα ενός ξενοδοχείου χωρίς μεγάλες αλλαγές στην υποδομή των δικτύων, τεχνολογία Wi-Fi, πρακτικές τεχνολογικές λύσεις για τα δωμάτια και τους χώρους του ξενοδοχείου που δίνουν άλλη διάσταση στην εμπειρία των πελατών και λύσεις για την επικοινωνία των στελεχών και την ασφάλεια κάθε μονάδας.

Σχετικά άρθρα

Intersys: Η Brother, leader και στην ελληνική αγορά

Giorgos Athanassiadis

To Oracle Hyperion Planning λύση για την HOL

Kitriniaris

Intel: Εισάγει τα supercomputers στη mainstream αγορά

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα