20.2 C
Athens
23/04/2024
Biztech

Στρατηγική συνεργασία Nuance και Epson

Οι εταιρείες Nuance και Seiko Epson ανακοίνωσαν την έναρξη μιας παγκόσμιας στρατηγικής συνεργασίας που στόχο έχει την παροχή των λύσεων απεικόνισης εγγράφων της Nuance μέσω των εμπορικών αντιπροσώπων και μεταπωλητών της Epson.

 

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, η Epson θα πουλά και θα διανέμει τα λογισμικά eCopy ShareScan και Equitrac Office/Express της Nuance για τη σειρά πολυλειτουργικών εκτυπωτών inkjet της Epson, συμπεριλαμβανομένου του εκτυπωτή υψηλής ταχύτητας Workforce Enterprise WF-C20590 και της σειράς εκτυπωτών με τεχνολογία γραμμικής κεφαλής LX-10000/7000 για μικρές/μεσαίες επιχειρήσεις και για ομάδες εργασίας μεγάλων επιχειρήσεων. Επιπλέον, η Epson θα ενσωματώσει, το λογισμικό OmniPage SDK της Nuance στις εφαρμογές σάρωσης της Epson για βελτιωμένη ακρίβεια στην οπτική αναγνώριση χαρακτήρων κατά την αυτοματοποίηση της ροής εργασιών των εγγράφων των πελατών. Παράλληλα, θα συνδυάσει το λογισμικό Power PDF της Nuance με επιλεγμένες σειρές σαρωτών εγγράφων της Epson.

 

Οι λύσεις της Nuance που θα διατίθενται (δεν θα είναι όλα τα προϊόντα διαθέσιμα σε κάθε γεωγραφική περιοχή) από την Epson θα περιλαμβάνουν

 

Για εκτυπωτές Workforce Enterprise/Pro:

 

Equitrac Office/Express – Προσφέρει στις επιχειρήσεις έναν έξυπνο τρόπο εκτύπωσης που μειώνει το κόστος, παρέχει ασφάλεια και αυξάνει την ικανοποίηση του χρήστη. Χάρη στο Hybrid Print Control, το λογισμικό Equitrac Office παρέχει οργανωτική ευελιξία και έλεγχο, ενώ μειώνει τις περίπλοκες απαιτήσεις από το τμήμα IT καθώς οι εργασίες εκτύπωσης δεν εξαρτώνται πια από διακομιστές εκτύπωσης, προγράμματα οδήγησης εκτύπωσης και περίπλοκες ομάδες εκτυπωτών. Και όλα αυτά ενώ διαχειρίζεται παράλληλα κάθε κτυπωμένη σελίδα ενός οργανισμού. Παράλληλα, βοηθά στη μείωση των συνολικών εκτυπώσεων και του κόστους εκτύπωσης, στον ακριβή καταμερισμό του κόστους εκτύπωσης και στην εφαρμογή ορίων εκτύπωσης, ενώ επιτρέπει τη χρήση του εκτυπωτή από επισκέπτες μέσω της δυνατότητας pay-for-print.

 

eCopy ShareScan – Λογισμικό αποτύπωσης εγγράφων που απευθύνεται ιδανικά σε συνεργατικές ροές εργασίας. Χρησιμοποιώντας έναν πολυλειτουργικό εκτυπωτή στο περιβάλλον της ομάδας εργασίας, το λογισμικό eCopy καθοδηγεί εύκολα και απλά τα μέλη της ομάδας για τη σωστή διαδικασία αποτύπωσης εγγράφων. Αυτή η λύση θα διατίθεται επίσης με τους σαρωτές εγγράφων της Epson.

 

Για σαρωτές εγγράφων:

 

OmniPage – Εργαλείο οπτικής αναγνώρισης χαρακτήρων. Παρέχει στους προγραμματιστές τα απαραίτητα εργαλεία για την προσθήκη σε τρίτες εφαρμογές δυνατοτήτων αξιόπιστης απεικόνισης, οπτικής αναγνώρισης χαρακτήρων και δημιουργίας και μετατροπής αρχείων PDF, καθώς και τεχνολογία αναγνώρισης γραμμοκώδικα, έξυπνη αναγνώριση χαρακτήρων, ζωνική αναγνώριση και άλλα.

 

Power PDF – Παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την προσθήκη σχολίων, τη σήμανση, την υπογραφή, την προστασία, την απόκρυψη περιεχομένου και τη συμπίεση αρχείων PDF, καθώς και για τη δημιουργία και την εργασία με φόρμες PDF, διευκολύνοντας έτσι την επεξεργασία και τη δημοσίευση αρχείων PDF.

Σχετικά άρθρα

H Hitachi αλλάζει το ΙΤ, ποντάροντας στην τεχνολογία flash

Channel-Manager

Roaming μεταξύ των 2 παρόχων Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης

dmallas

Διατηρεί την 1η θέση η ViewSonic στην παγκόσμια αγορά διαδραστικών οθονών το 3ο τρίμηνο

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα