19.7 C
Athens
28/03/2024
Biztech

Στον αστερισμό Yoga η Lenovo

Δυναμικά και με διευρυμένο χαρτοφυλάκιο συσκευών απαντά η Lenovo στις εξελισσόμενες ανάγκες των καταναλωτών για laptops και tablets τα οποία εξυπηρετούν κάτι περισσότερο από την απλή καθημερινή χρήση. Φυσικά αναφερόμαστε στην οικογένεια συσκευών Yoga, τα νέα μέλη της οποίας παρουσιάστηκαν χθες σε εκπροσώπους του Τύπου. Επιγραμματικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι πρόκειται για μια “βεντάλια” προτάσεων που στόχο έχει να καλύψει όλες τις κατηγορίες καταναλωτών, αλλά και να ανταποκριθεί στις οικονομικές δυνατότητες όλων των χρηστών.  O κατάλογος κάτι παραπάνω από πλήρης: από τα δύο νέα προσιτά αλλά πολύ ισχυρά laptops Yoga 300 και Yoga 500, έως το premium Yoga 900 και τα Yoga Tab 3 Pro και Yoga Tab 3 tablets, η Lenovo αποδεικνύει στην πράξη γιατί έχει εξελιχθεί στον μεγαλύτερο κατασκευαστή προσωπικών ηλεκτρονικών υπολογιστών παγκοσμίως.

 

Υπολογιστής και tablet, ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη το Lenovo Yoga 300 είναι η επιτομή της ευελιξίας αφού υποστηρίζει τέσσερις διαφορετικές λειτουργίες: laptop, stand, tent και tablet. Το μυστικό βρίσκεται στην οθόνη αφής 11 ιντσών που αναδιπλώνεται κατά 360° . Τα Yoga 300 διαθέτουν επεξεργαστή Intel Celeron ή Intel Pentium ενώ η διάρκεια ζωής της μπαταρίας φτάνει τις 6 ώρες.

 

Το Lenovo Yoga 500 15” και 14” ακολουθεί επίσης τη λογική της αναδιπλούμενης οθόνης αλλά διαφοροποιείται ουσιαστικά χάρη στους νεότερους επεξεργαστές Intel Core i, οι οποίοι προσφέρουν επαρκή ισχύ για όσους αναζητούν μια συσκευή που μπορεί να καλύψει απαιτητικά tasks και εφαρμογές.

Lenovo-Yoga-900-Hinge

 

Τη σειρά των laptops κλείνει το Lenovo Yoga 900, ένας ολοκληρωμένος Windows 10 υπολογιστής που εξισορροπεί επιδόσεις και φορητότητα, με το χαρακτηριστικό watchband των Yoga. Πρόκειται για το πιο λεπτό Intel Core laptop  πολλαπλών λειτουργιών του κόσμου με τον πιο πρόσφατο 6ης γενιάς Core i7 επεξεργαστή. Το βελτιωμένο watchband hinge προσφέρει αισθητά ομαλότερη περιστροφή, επιτρέποντας στους χρήστες να αναστρέψουν και να διπλώσουν το Yoga 900 εύκολα σε διάφορες λειτουργιές. Το Yoga 900 επίσης εκμεταλλεύεται πλήρως τα Windows 10 Continuum, επιτρέποντας στους χρήστες να μετακινούνται ομαλά μεταξύ λειτουργίας laptop και tablet στο Yoga 900. Σύμφωνα με τα στελέχη της Lenovo, το νέο YOGA 900 δεν είναι το παραδοσιακό PC. Αντίθετα, προέκυψε μετά από μελέτη των πραγματικών αναγκών των χρηστών ώστε να κατασκευαστεί ένα όσο το δυνατόν πιο λεπτό και ελαφρύ laptop.

lenovo-yoga-tab-3

 

Στο κομμάτι των tablets, η Lenovo παρουσίασε τη νέα σειρά από τα Yoga tablets, το Yoga Tab 3 Pro και το Yoga Tab 3. Σχεδιασμένα ως τα κορυφαία video tablets, η νέα σειρά προσφέρει καλύτερη εμπειρία multimedia, κρατώντας παράλληλα τον ξεχωριστό πολυμορφικό σχεδιασμό της.  Το κορυφαίο προϊόν της σειράς – το Yoga Tab 3 Pro – διαθέτει προτζέκτορα που προβάλλει εικόνα 70″ σε οποιονδήποτε τοίχο ή οροφή. Επιπλέον, συνοδεύεται από 4 μπροστινά ισχυρά ηχεία JBL για να παράγει ήχο υψηλής πιστότητας Dolby Atmos. Από την άλλη το Yoga Tab 3 είναι μια «γήινη» πρόταση στην κατηγορία των video tablets, με διάρκεια αυτονομίας που αγγίζει τις 18 ώρες, υποστήριξη 4G και οθόνη HD display (1,280×800).

Σχετικά άρθρα

Intersys: Από το MPS στο MPDS

Channel-Manager

Tech Channel Partner: Διαβάστε στο 13ο τεύχος

Kitriniaris

Τα νέα επαγγελματικά scanners της Epson

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα