13.5 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Στην Ελλάδα το παγκόσμιο συνέδριο συνεργατών της ESET

Περισσότεροι από 350 συνεργάτες της ESET από ολόκληρο το κόσμο επισκέφθηκαν τη χώρα μας στις 29 Μαΐου – 2 Ιουνίου 2017 με αφορμή το ESET World 2017. Οι εξαιρετικές επιδόσεις της εταιρίας στην ελληνική αγορά, λαμβάνοντας μάλιστα υπόψη τα μεγέθη και τις δυνατότητες συγκριτικά με τις υπόλοιπες χώρες παγκοσμίως, οδήγησαν στο να επιλεχθεί για δεύτερη φορά μέσα στα τελευταία τέσσερα χρόνια η Ελλάδα ως χώρα φιλοξενίας του ετήσιου παγκοσμίου συνεδρίου της ESET.

 

Το 2014 το Παγκόσμιο συνέδριο είχε πραγματοποιηθεί στη Ρόδο, ενώ φέτος το ESET World 2017 φιλοξενήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο στην Πελοπόννησο. Στελέχη διοικητικά, marketing, πωλήσεων, τεχνικής υποστήριξης, ερευνητές malware και αναλυτές που εργάζονται για την ESET σε όλον τον κόσμο, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν εμπειρίες και τεχνογνωσία, να ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις στη βιομηχανία ασφάλειας και να συζητήσουν για τη στρατηγική και τάσεις του IT Security.

 

Το φετινό ESET World 2017 υπήρξε η αφορμή για την παρουσίαση νέων λύσεων που προάγουν την προληπτική τεχνολογία και το artificial intelligence. Παράλληλα συζητήθηκε η στρατηγική και οι ενέργειες που θα ακολουθηθούν στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Κανονισμού Γενικής Προστασίας Δεδομένων (GDPR). Το συνέδριο στάθηκε επίσης η αφορμή για να επιβραβευθούν οι συνεργάτες που σημείωσαν εξαιρετικές επιδόσεις στα μερίδια αγοράς. Στο πλαίσιο αυτό, η ESET Hellas & Cyprus απέσπασε διάκριση στην κατηγορία «New Business Champion 2017».

Σχετικά άρθρα

Συνάντηση Σαμαρά με την CEO της ΙΒΜ

Kitriniaris

“Άριστα” για την EMC από τη Gartner

Kitriniaris

Tεστάρoυμε πρώτοι το Galaxy Note 8.0 στην MWC

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα