18.5 C
Athens
19/04/2024
Biztech

Στην αγορά των hyperconverged συστημάτων η HPE

Την είσοδό της στην πολλά υποσχόμενη αλλά “πυκνοκατοικημένη” αγορά hyperconverged συστημάτων ανακοίνωσε η Hewlett Packard Enterprise, η οποία θα παρουσιάσει ένα νέο σχετικό προϊόν μέσα στον Μάρτιο. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η CEO της εταιρείας, Meg Whitman, η οποία δεν έχασε την ευκαιρία να πετάξει το γάντι στη Nutanix, μία από τις εταιρείες που πρωταγωνιστούν στα hyperconverged συστήματα.

 

“Αργότερα μέσα στον μήνα θα ανακοινώσουμε ένα νέο offering στην αγορά των hyperconverged που θα είναι ένας πραγματικός market-changer. Θα βασίζεται στον Proliant virtualization server και πέρα από την απλότητα της εγκατάστασης, την mobile-ready εμπειρία και την αυτοματοποίηση του ΙΤ, θα έχει 20% μικρότερο κόστος από τις αντίστοιχες λύσεις”, δήλωσε η Whitman.

 

Ta hyperconverged συστήματα συνδυάζουν αποθηκευτικές, υπολογιστικές και λύσεις σε ένα και μόνο προϊόν. Μέχρι τώρα έχουν βρει μεγάλη ανταπόκριση στην κατηγορία των mid-sized επιχειρήσεων. Η IDC προβλέπει ότι η αγορά hyperconverged συστημάτων θα αναπτύσσεται με ρυθμό 60% μέχρι το 2019, οπότε και θα φτάσει σε αξία τα reaching $4 δις. Αυτό εξηγεί και τη σπουδή της HPE να τοποθετηθεί στη συγκεκριμένη αγορά, όσο αυτή βρίσκεται ακόμα υπό διαμόρφωση.

Σχετικά άρθρα

Μεγαλώνει η “όρεξη” για cloud

Channel-Manager

Kaspersky: Επέλαση στην αγορά με αρωγό το κανάλι

Kitriniaris

Η λογιστική σουίτα PBS ONE της Prosvasis εμπλουτίζεται με την εφαρμογή «PBS Μισθοδοσία»

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα