19.4 C
Athens
20/04/2024
Biztech

Στα Public πληρώνετε χωρίς να πάτε στο ταμείο!

Πως γίνεται αυτό; Χάρη στην υπηρεσία Mobile Payments η οποία λειτουργεί αυτή τη στιγμή σε επτά καταστήματα στην Αττική (Τhe Mall Athens, Golden Hall, Koλωνάκι, Σύνταγμα, Γλυφάδα, Πειραιάς, Άγιος Δημήτριος) και σύντομα πρόκειται να επεκταθεί και σε πολλά ακόμα καταστήματα Public πανελλαδικά.

Με τη συγκεκριμένη υπηρεσία (αλά Apple Store) ο καταναλωτής μπορεί να πληρώσει στο σημείο του καταστήματος που βρίσκεται με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας χωρίς να χρειάζεται να περάσει από το ταμείο. Παράλληλα, το παραστατικό πώλησης εκδίδεται επί τόπου στο σημείο εξυπηρέτησης, ενώ η υπηρεσία επιτρέπει την έκδοση κάρτας αλλαγής αλλά και την αποδοχή της Public loyalty card.

 

Η δυνατότητα αυτή που εισάγουν τα Public, παρέχεται μέσα από την πλατφόρμα Mobile Sales Assistant που χρησιμοποιούν οι πωλητές των καταστημάτων Public εδώ και δύο χρόνια και έχει δημιουργηθεί από την εσωτερική ομάδα της εταιρίας. Χαρακτηριστικά ο διευθύνων σύμβουλος της αλυσίδας καταστημάτων Public, Χρήστος Καλογεράκης, σημείωσε ότι η ομάδα των Public πρωτοπορεί με μια καινοτόμα υπηρεσία ακολουθώντας τα πρότυπα των apple stores στο εξωτερικό.

Σχετικά άρθρα

Λύση για τον ξενοδοχειακό κλάδο από την Data Communication

Kitriniaris

Διαγωνισμός καινοτομίας από την Εθνική Τράπεζα

Kitriniaris

BackUp και Deduplication: Γιατί δεν είναι όλες οι λύσεις ίδιες!

antonyroussel

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα