16.6 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Σημαντική διάκριση για τους σαρωτές Kodak Alaris

Η σειρά σαρωτών της Kodak Αlaris απέσπασε το βραβείο BLI 2017 «Scanner Line of the Year» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από τον οργανισμό αξιολόγησης προϊόντων Buyers Laboratory (BLI).

Με τη συγκεκριμένη διάκριση, αναγνωρίζεται η ποιότητα των σαρωτών της Kodak Alaris, οι οποίοι μέσω αυστηρών ελέγχων έχουν αποδείξει την αξιοπιστία, την ακρίβεια, την υψηλή ποιότητα εικόνας και οπτικής αναγνώρισης χαρακτήρων.

 

H Kodak Αlaris διακρίθηκε με ακόμη τρία βραβεία: Ο σαρωτής Kodak i5650 εντυπωσίασε με την ταχύτητα του και απέδειξε ότι είναι ένα από τα ταχύτερα μοντέλα που έχουν δοκιμαστεί ποτέ από το BLI, κερδίζοντας το Winter 2017 Pick award. Το ίδιο βραβείο απέσπασε το Kodak Info Input Solution 4.0, μια browser-based εφαρμογή η οποία επιτρέπει την ψηφιοποίηση εγγράφων στο σημείο δημιουργίας τους, χωρίς την ανάγκη μεταφοράς και εξόδων courier σε κεντρικά σημεία σάρωσης.

Τέλος, η εφαρμογή EasySetup, η οποία μειώνει σημαντικά τον χρόνο που χρειάζονται οι σαρωτές Kodak Alaris για να ρυθμιστούν, διακρίθηκε με το βραβείο Outstanding Achievement in Innovation.

 

Οι σαρωτές της Kodak Alaris, οι οποίοι έχουν συγκεντρώσει τα περισσότερα BLI Pick Awards από οποιοδήποτε άλλο κατασκευαστή σαρωτών είναι διαθέσιμοι πανελλαδικά από το δίκτυο συνεργατών της CPI.

Σχετικά άρθρα

Acer Chromebook Spin 11: Τα Chromebooks έγιναν convertibles

IBM: επιδιώκει να αλλάξει τα δεδομένα με τα PureSystems

dmallas

Το Office 365 στην Ανώτατη Εκπαίδευση

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα