24.6 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Σε ελληνικά “χέρια” η LG Electronics Hellas

Αλλαγή ηγεσίας έχουμε στην LG Electronics Hellas με τον Άρη Κουτελό να αναλαμβάνει από αύριο, 1η Δεκεμβρίου, τη γενική διεύθυνση της εταιρείας, όντας υπεύθυνος για όλες τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα και την Κύπρο. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η συγκεκριμένη επιλογή αντανακλά ένα νέο μοντέλο διοίκησης με περαιτέρω αξιοποίηση των εγχώριων στελεχών, δίνοντας με αυτό τον τρόπο ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική θυγατρική, η οποία τα τελευταία χρόνια, παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στη χώρα, έχει επιδείξει ανοδική πορεία.

 

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, ο Άρης Κουτελός διαδέχεται στη θέση αυτή τον Pilwon Jung, ο οποίος θα συνεχίσει την επαγγελματική του σταδιοδρομία εντός του ομίλου.

 

Ο Άρης Κουτελός μετρά ήδη πορεία 12 ετών στην LG Electronics Hellas, όπου το 2004 ανέλαβε καθήκοντα ως Senior Sales Manager του τμήματος οικιακής ψυχαγωγίας. Από το 2012 ηγείτο του τμήματος πωλήσεων, ως Consumer Electronics Director.

 

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη

Σχετικά άρθρα

SoftOne: Η πρώτη ελληνική εφαρμογή ΑΙ ενσωματώνεται στο Shopranos

Giorgos Athanassiadis

Η Bewise υλοποίησε έργο Business Intelligence για τη Loulis Food Ingredients

Giorgos Athanassiadis

Corallia: η Ελλάδα που δημιουργεί

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα