18.8 C
Athens
24/04/2024
Biztech

Πώς θα επιτύχετε ασφαλείς mobile εκτυπώσεις

Η HP προσφέρει λύσεις εκτύπωσης από κάθε συσκευή και από οπουδήποτε. Το mobile printing είναι εδώ. Αξιοποιήστε το με ευκολία και ασφάλεια.

 


 

Αποστόλης Δέμης MPS Specialist της Digimark

Βοηθήστε τους συνεργάτες σας να παραμείνουν πιο παραγωγικοί εκτυπώνοντας από παντού και από κάθε συσκευή (smartphones, tablets και φορητούς υπολογιστές), ακολουθώντας παράλληλα τις πολιτικές ασφάλειας που έχετε θεσπίσει στην επιχείρησή σας.

Η HP ενσωματώνει σε όλες τις σύγχρονες συσκευές printing και imaging την τελευταία τεχνολογία στο χώρο του mobile printing. Έτσι, μπορείτε να συνδεθείτε είτε απευθείας (Wi-Fi direct), είτε από μακριά (cloud printing), είτε μέσω του εταιρικού δικτύου (Wi-Fi). Επιπλέον, υποστηρίζονται όλες οι συσκευές και πλατφόρμες όπως Android, iPhone και όλα τα δημοφιλή πρωτόκολλα mobile printing (Google Cloud Print, AirPrint κ.λπ).

 

Οι εφαρμογές είναι άπειρες: Από την εύκολη σάρωση και αποστολή σε e-mail απευθείας από το κινητό, μέχρι την εντολή εκτύπωσης εκτός ξενοδοχείου και την παραλαβή του μόλις φτάσετε στο χώρο. Μπορείτε μάλιστα να προσφέρετε παρόμοιες υπηρεσίες και στους επισκέπτες σας, επιτρέποντάς τους να εκτυπώνουν φωτογραφίες, χάρτες, e-mail, vouchers, εισιτήρια κ.λπ, από το κινητό τους και πιστέψτε μας θα το εκτιμήσουν όσο δεν φαντάζεστε.

 

Εάν χρησιμοποιήσετε μια φορά mobile printing θα αναρωτιέστε πως ζούσατε τόσο καιρό χωρίς αυτό. Το ξέρετε για παράδειγμα ότι μπορείτε να σκανάρετε τα έγγραφά σας και να βλέπετε το αποτέλεσμα στην οθόνη του κινητού ή του tablet σας; Μπείτε στην νέα εποχή κάνοντας το ξενοδοχείο σας πιο digital. Δεν θα βοηθήσει μόνο εσάς και το business σας, δεν θα κάνει πιο παραγωγικές και εξορθολογισμένες τις εσωτερικές σας διεργασίες, θα βελτιώσει και την εικόνα σας. Και όπως ξέρετε πολύ καλά, οι ευχαριστημένοι πελάτες επιστρέφουν ξανά και ξανά.

 

Πρόσθετα οφέλη

Οι δυνατότητες mobile printing είναι ένα μόνο τμήμα της σουίτας ασφάλειας HP Access Control. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες πολιτικές εκτύπωσης που οδηγούν σε μείωση δαπανών, ή ικανοποιούν τη δέσμευσή σας ως μια “πράσινη” επιχείρηση. Μέσα από τη συγκεκριμένη σουίτα έχετε τον απόλυτο έλεγχο του τι εκτυπώνεται, από ποιον και πότε. Για παράδειγμα, μπορείτε να διαγράψετε αυτόματα τις εργασίες εκτύπωσης που δεν έχουν παραληφθεί έπειτα από μια καθορισμένη χρονική περίοδο. Μπορείτε να επιλέξετε την εκτύπωση διπλής όψης ως προεπιλεγμένη ρύθμιση για να εξοικονομήσετε χαρτί, ή να περιορίσετε την έγχρωμη εκτύπωση μόνο σε εκείνους τους χρήστες που την χρειάζονται.

 

Τέλος, παρακολουθήστε τη χρήση συσκευών και αναλωσίμων σε όλη την επιχείρηση για να έχετε ανά πάσα στιγμή εικόνα για το κόστος και να προβλέπετε τις μελλοντικές σας ανάγκες.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα