22.9 C
Athens
18/04/2024
Biztech

Πρώτη… προβολή για τον βιντεοπροβολέα Epson EH-LS10000

Η Epson παρουσίασε για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό τον βιντεοπροβολέα laser EH-LS10000, στην έκθεση Hxos Eikona Show 2015, που διεξήχθη στις 28 και 29 Νοεμβρίου, συγκεντρώνοντας πλήθος επισκεπτών, αλλά και επαγγελματιών από τον χώρο της τεχνολογίας.

 

Ο EH-LS10000 αξιοποιεί την ισχύ της τεχνολογίας laser, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει προγημένη τεχνολογία βελτίωσης 4Κ που ζωντανεύει το περιεχόμενο τυπικής ή υψηλής ευκρίνειας, προσφέροντας καλύτερη υφή και υψηλής ποιότητας ανάλυση εικόνας για να διακρίνεται και η παραμικρή λεπτομέρεια. Η χρήση τεχνολογίας laser παρέχει πηγή φωτός μεγάλης διάρκειας ζωής, έως και 30.000 ωρών στην οικονομική λειτουργία, μειώνοντας τις ανάγκες και το κόστος συντήρησης. Το συγκεκριμένο προϊόν προσφέρει επίσης, βαθμονόμηση ISF, τεχνολογία βελτίωσης λεπτομερειών, παρεμβολή καρέ, μετατροπή από 2D σε 3D και έλεγχο βάθους και όλα αυτά σε μια κομψή, compact σχεδίαση.

 

Από την έκθεση δεν έλειπαν επίσης ο βιντεοπροβολέας οικιακού κινηματογράφου Full HD 3D και 2D, EH-TW5300, με τεχνολογία 3LCD, ο βιντεοπροβολέας EH-TW6600W για ασύρματη προβολή Full HD με δυνατότητες 2D και 3D και τεχνολογία 3LCD για εξαιρετικές εικόνες, ο βιντεοπροβολέας EH-TW7200 ιδανικός για λάτρεις του κινηματογράφου που θέλουν μια ισχυρή, αλλά και οικονομικά προσιτή εμπειρία οικιακού κινηματογράφου Full HD και ο φωτεινότερος βιντεοπροβολέας home cinema της Epson, EH-TW570 με 3.000 lumen και τεχνολογία 3LCD.

 

Η Epson παρείχε στους επισκέπτες τη δυνατότητα να δουν από κοντά και να ενημερωθούν για προϊόντα που εξυπηρετούν, πέρα από τις οικιακές προβολές και το κομμάτι των επιχειρήσεων. Ο φορητός επαγγελματικός προβολέας EB-1776W με πλήθος έξυπνων χαρακτηριστικών για γρήγορη εγκατάσταση και παρουσιάσεις παντού, ο EB-U32 που συνδυάζει την εργασία με την ψυχαγωγία και ο ισχυρός επαγγελματικός προβολέας εγκατάστασης EB-G6900WU με ανάλυση οθόνης WUXGA για ευκρινέστερες και καθαρότερες παρουσιάσεις.

Σχετικά άρθρα

TCP 107: Το gaming φέρνει την…άνοιξη στα PCs

Giorgos Athanassiadis

Η Ευρώπη χρειάζεται έναν ισχυρό κλάδο τηλεπικοινωνιών. Είναι ώρα για δράση!

Λύρας Πάρης

AlfaVAD: Λύση εκτύπωσης για συσκευές iOS

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα