16.7 C
Athens
19/04/2024
Biztech

Πρώτη η Canon/Intersys στα μερίδια το 2016

Η Intersys, επίσημη αντιπρόσωπος των Business Imaging & Professional Print λύσεων της Canon ανακοίνωσε ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Infosource στην Ελληνική αγορά εξασφάλισε για την Cannon την πρώτη θέση, για όλο το 2016 στο σύνολο των πολυλειτουργικών μηχανημάτων. Η εταιρεία σημείωσε μερίδιο αγοράς 22,2%, σημειώνοντας αύξηση της τάξεως των 3 ποσοστιαίων μονάδων σε σχέση με τα αντίστοιχα μερίδια του έτους 2015.

 

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι η παρουσία της Intersys στην αγορά των ασπρόμαυρων πολυλειτουργικών μηχανημάτων Α4, με μερίδιο  45,7%. Επίσης η εταιρεία κατέκτησε την πρώτη θέση στην συνολική αγορά ασπρόμαυρων πολυλειτουργικών μηχανημάτων με μερίδιο 25,8% σημειώνοντας αύξηση 3,6 ποσοστιαίων μονάδων σε σχέση με τα αντίστοιχα μερίδια του έτους 2015.

 

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι και στην αγορά των έγχρωμων πολυλειτουργικών μηχανημάτων, η Intersys συνέχισε την ανοδική της πορεία, αυξάνοντας τα μερίδια αγοράς της Canon κατά 3,9 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με τα αντίστοιχα μερίδια του έτους 2015.

Τέλος, στην αγορά των γραφικών τεχνών με εκτυπωτές μεγάλου μεγέθους η Intersys πέτυχε εξαιρετική  επίδοση με ποσοστό 34,5%  για το έτος 2016.

Σχετικά άρθρα

MacBook Air: Το iPhone των PCs

Giorgos Athanassiadis

Επένδυση της Intel με το βλέμμα στην Ασία

Kitriniaris

Τέλος εποχής για την Oracle

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα