20.6 C
Athens
25/04/2024
Biztech

Περαιτέρω άνοιγμα στην αγορά των ΗΠΑ για την Interworks

Την διάθεση της Interworks Cloud Platform στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσω αποκλειστικού τοπικού διανομέα ανακοίνωσε η Interworks, γεγονός που επιτρέπει σε εταιρείες πληροφορικής, λογισμικού και Microsoft Cloud Service Providers στις ΗΠΑ, να ξεκινήσουν ή επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους με τη διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών Cloud, μέσα σε ελάχιστες μέρες και με μηδενικό κόστος αρχικής.

 

Η λύση απευθύνεται σε Managed Service Providers, ISVs και Microsoft CSPs ενώ η πλατφόρμα της Interworks προσφέρεται πλέον τόσο ως hosted υπηρεσία SaaS, όσο και ως ένα πλήρως εγκατεστημένο σύστημα στην υποδομή του πελάτη, με τοπική υποστήριξη και γνώση της εγχώριας αγοράς.

 

“Το στοίχημα για την Interworks είναι να προωθήσει ακόμα αποτελεσματικότερα την τεχνογνωσία της σε λύσεις cloud, βοηθώντας έτσι επιχειρήσεις πληροφορικής που ήδη δραστηριοποιούνται ή θέλουν να ξεκινήσουν τη δική τους cloud business, να το κάνουν αυτό εύκολα, οικονομικά αλλά κυρίως αποτελεσματικά και ανταγωνιστικότερα. Φαίνεται ότι το στοίχημα αυτό, το κερδίζουμε”, τόνισε ο Βασίλης Ζωγράφος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Interworks, με αφορμή το νέο άνοιγμα της εταιρείας στις ΗΠΑ.

Σχετικά άρθρα

Η Westnet ξεκινά τη διάθεση των λύσεων της Aruba

Giorgos Athanassiadis

Ενισχύεται ο GRECA

Kitriniaris

Ένα ακόμη Golden-i στη Θεσσαλονίκη

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα