13.1 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Πέρα από το CMYK: Το νέο λευκό χρώμα της Xerox

Το νέο λευκό ξηρό μελάνι της Xerox που παρουσιάστηκε στην έκθεση Print 17 που διεξήχθη από 10 έως 14 Σεπτεμβρίου στο Σικάγο προσφέρει νέες δυνατότητες στους επαγγελματίες που χρησιμοποιούν το πιεστήριο πέντε χρωμάτων iGen 5 Press.

 

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση αποτελεί την “εισαγωγή” σε μια νέα σειρά εφαρμογών. Πλέον, με το iGen 5 οι σχεδιαστές μπορούν να χρησιμοποιούν λευκά χρώματα πάνω σε έγχρωμα και διαφανή φόντα για να δημιουργήσουν διαφημιστικά προϊόντα όπως φυλλάδια, επαγγελματικές κάρτες, ευχετήριες κάρτες και προσκλήσεις, σημάνσεις σημείων αγοράς, κάρτες direct mail, επιστολές και εξώφυλλα βιβλίων. Οι πολλαπλές δυνατότητες χρήσης στην εκτύπωση, επεκτείνονται και στις εφαρμογές συσκευασίας, όπως τα αναδιπλούμενα χαρτοκιβώτια.

Το White Dry Ink έχει εξαιρετικές εφαρμογές στην εκτύπωση σε μαύρο αλλά και σε άλλα υλικά, ενώ αποτελεί τη βάση για τη δημιουργία εντυπωσιακών καρτών, αφισών, προϊόντων σήμανσης και άλλων βοηθητικών εργαλείων για το marketing.

 

Σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών αγοράς InfoTrends, ο όγκος της ψηφιακής εκτύπωσης αναμένεται να αυξηθεί κατά 27% (σύνθετο ποσοστό ετήσιας ανάπτυξης) από το 2015 έως το 2020, φθάνοντας τις 25 δισεκατομμύρια σελίδες μέχρι το 2020 στις ΗΠΑ και τη Δυτική Ευρώπη. Με την προσθήκη του White Dry Ink στην πλατφόρμα iGen 5, οι πάροχοι εκτύπωσης θα μπορούν πλέον να εφαρμόσουν ειδικά εστιασμένα εφέ για να μετατρέψουν τις συνηθισμένες εκτυπώσεις και να τους δώσουν μοναδική εμφάνιση και αίσθηση στην αφή.

 

Τα πλεονεκτήματα

 

Ως νικητής του βραβείου “2017 Must See ‘ems”, το White Dry Ink της Xerox διαθέτει πολλά ξεχωριστά πλεονεκτήματα, όπως:

Δυνατότητα εκτύπωσης μόνο λευκού ξηρού μελανιού, καθώς επίσης και λευκών στρωμάτων κάτω ή πάνω από CMYK.

Εξαιρετική φωτεινότητα και αδιαφάνεια που μπορεί να επιτευχθεί σε ένα μόνο πέρασμα του λευκού.

Αυτοματοποιημένη λειτουργία πολλαπλών διελεύσεων για έως και δύο στρώματα λευκού χρώματος. Πρόσθετα επίπεδα λευκού μπορούν να εκτυπωθούν χειροκίνητα για προσαρμοσμένες εφαρμογές.

Σχετικά άρθρα

Entersoft: Ανάληψη έργου για την Ορφεύς Βεϊνόγλου

Kitriniaris

Έρευνα ΕΚΤ: Στο 72,6% το ποσοστό των επιχειρήσεων που καινοτομούν στην Ελλάδα

Giorgos Athanassiadis

LG: η εμπειρία του χρήστη στο επίκεντρο της αγοράς smartphones

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα