21.4 C
Athens
26/04/2024
Biztech

Ολοταχώς για την αγορά των ΗΠΑ η Entranet

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της Entranet, εταιρείας υψηλής τεχνολογίας που αναπτύσσει τεχνολογίες αναγνώρισης λόγου (speech recognition) και σύνθεσης φωνής (voice synthesis),  το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά, στο πλαίσιο του Money Show 2015.

 

Στην εκδήλωση, η ομάδα της Entranet, ανέπτυξε το επιχειρηματικό σχέδιο της εταιρείας για την παγκόσμια εμπορική εξάπλωση των προϊόντων της και αναφέρθηκε στην πορεία εισαγωγής της στην παράλληλη αγορά των ΗΠΑ.

 

Η Entranet έχει λάβει τη διάκριση “National  Champion” στην κατηγορία της καινοτομίας από τα European Business Awards και την υψηλότερη βαθμολογία στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα ‘’Wider – η έξυπνη κατοικία του μέλλοντος για τους ηλικιωμένους’’.

 

Πρόκειται για μία από τις πολύ λίγες επιχειρήσεις παγκοσμίως, που στοχεύουν όχι σε μια συγκεκριμένη παραδοσιακή βιομηχανία αλλά σε μια νέα πραγματικότητα, μια καινούργια αγορά που πρόκειται να εξελιχθεί τα αμέσως επόμενα χρόνια και αποκαλείται αγορά υποβοηθούμενης διαβίωσης. Αυτή είναι η αγορά που θα κυριαρχήσει τις ερχόμενες δεκαετίες, επιβάλλοντας νέες τάσεις τις οποίες οι βιομηχανίες θα πρέπει να ακολουθήσουν.

Σχετικά άρθρα

Logitech Sight AI Camera: Ό,τι πιο κοντινό σε ένα διά ζώσης meeting

Giorgos Athanassiadis

Η Lenovo ανακοίνωσε δυο νέας γενιάς Tab P11 και το πρώτο Chromebook 16 ιντσών

Η Office Line αναδείχθηκε Cloud Partner of the Year της Fortinet στην Ελλάδα

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα