13.5 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Ολοκληρωμένο fleet management από την Cosmote

H Cosmote εμπλουτίζει τις υπηρεσίες Fleet Management για επιχειρήσεις προσφέροντας πλήρη έλεγχο κατανάλωσης καυσίμων στον εταιρικό στόλο. Πρόκειται για την υπηρεσία e-Fuel Management, την οποία παρέχεται σε συνεργασία με την Emphasis Τηλεματική. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης των εταιρικών οχημάτων, εστιάζοντας στον έλεγχο της κατανάλωσης καυσίμων, συμβάλλοντας στη μείωση των λειτουργικών δαπανών της επιχείρησης, αλλά και στην αύξηση του επιπέδου εξυπηρέτησης των πελατών της, καθώς επιτρέπει την παρακολούθηση των δρομολογίων και των στάσεων σε χάρτες Google.

 

Ο διαχειριστής της εταιρείας μπορεί να παρακολουθεί τις ημερήσιες καταναλώσεις κάθε οχήματος, αλλά και τη στάθμη καυσίμου σε πραγματικό χρόνο, μέσα από μία εφαρμογή, η οποία είναι συμβατή με iOS και Android συσκευές.

 

Επιπλέον, με το e-Fuel Management παρέχονται ειδοποιήσεις μέσω email για υπέρβαση ταχύτητας, κίνηση εκτός προκαθορισμένων ορίων (geofence), ενώ είναι διαθέσιμοι και πρόσθετοι αισθητήρες για πληροφορίες όπως άνοιγμα πόρτας και λειτουργία μηχανής, που μπορούν να αποτυπωθούν σε γραφήματα.

 

Πόσο κοστίζει

 

To πρόγραμμα e-Fuel Management παρέχεται με μηνιαίο πάγιο 18,50€ και 100% επιδότηση εξοπλισμού. Σημειώνουμε ότι ο εξοπλισμός είναι συμβατός με τουλάχιστον 450 μοντέλα οχημάτων. Η εγκατάσταση του εξοπλισμού στα οχήματα γίνεται από τον συνεργάτη της Cosmote σε όλους τους τύπους φορτηγών και ΙΧ οχημάτων (ακόμα και παλαιότερα οχήματα), ενώ υπάρχει δυνατότητα εγκατάστασης και σε σκάφη.

 

Cosmote Business IT Solutions

 

To e-Fuel Management αποτελεί μέρος ενός συνόλου υπηρεσιών της Cosmote για τους εταιρικούς στόλους οχημάτων, η οποία περιλαμβάνει Driving Performance, το e-Track και το e-Energy.

Σχετικά άρθρα

6 Microsoft Gold πιστοποιήσεις για την Cosmos

Giorgos Athanassiadis

Προσλήψεις εν μέσω κρίσης από την “ελληνική” Nokia

Kitriniaris

Η Samsung παρουσιάζει το Odyssey Neo G9 57”, το πρώτο Dual UHD gaming monitor

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα