18 C
Athens
25/04/2024
Biztech

Ολοκληρωμένο πρόγραμμα εγγύησης από τη Xerox

Ένα δυνατό offering προς τους πελάτες αλλά και ταυτόχρονα ένα πολύ καλό εργαλείο για την αύξηση των πωλήσεων των συνεργατών εγκαινίασε η Xerox Hellas. Το συγκεκριμένο offering προβλέπει πέντε (5) χρόνια εγγύηση σε επιλεγμένους εκτυπωτές και πολυμηχανήματα με δωρεάν επισκευή και ανταλλακτικά στο χώρο των πελατών.

 

Πρόκειται για μία ιδιαίτερα σημαντική προσφορά, η οποία ανεβάζει ψηλά τον πήχη στη συγκεκριμένη αγορά, καθώς αφορά σε ένα ολοκληρωμένο πακέτο, το οποίο ανανεώνεται κάθε χρόνο με την αγορά και χρήση γνησίων αναλωσίμων Xerox, αποτελώντας τον ιδανικό συνδυασμό προστασίας της επένδυσης από πλευράς των πελατών μας. Όπως είναι προφανές, η Xerox με τον τρόπο αυτό αναδεικνύει και τη σημασία χρήσης γνήσιων αναλωσίμων, τα οποία σε βάθος χρόνου αποδεικνύονται η πλέον συμφέρουσα επιλογή για τον καταναλωτή.

 

Η αρχική  εγγύηση ισχύει για ένα χρόνο και ανανεώνεται κάθε χρόνο με συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις που αναφέρονται στο παρακάτω link. Έτσι  κατά τη διάρκεια της εγγύησης, σε περίπτωση βλάβης, οι τεχνικοί της Xerox επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις του πελάτη και προβαίνουν σε επιτόπιο έλεγχο και επισκευή, και μάλιστα χωρίς καμία χρέωση για την επίσκεψη και τα ανταλλακτικά.

 

Τα προϊόντα για τα οποία ισχύει αυτή η 5ετής εγγύηση είναι τα: PHASER 3260, WorkCentre 3225, PHASER 6020, PHASER 6022, WorkCentre 6025 και WorkCentre 6027, τα οποία διατίθενται από όλο το δίκτυο μεταπωλητών και αντιπροσώπων της Xerox.

Σχετικά άρθρα

25 χρόνια συνεργασίες με αξία

Τα “Αναδυόμενα μονοπάτια” έδειξαν τον δρόμο

Kitriniaris

Στα 2 δις οι mobile χρήστες Ιnternet το 2016

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα