22.8 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Οι συσκευές της D-Link γίνονται πιο έξυπνες

Στο πλαίσιο της CES 2018 που θα λάβει χώρα στο Las Vegas από 9 έως 12 Ιανουαρίου 2018, η D-Link θα παρουσιάσει τις νέες λύσεις της για ασύρματη δικτύωση καθώς και τα πιο πρόσφατα προϊόντα για smart home. Παράλληλα, θα παρουσιαστεί μια νέα εφαρμογή mydlink για συσκευές Android και iOS, που προσφέρει τη δυνατότητα συνεργασίας με τα οικοσυστήματα Google Home και Alexa της Amazon. Χάρη σε αυτή τη συνεργασία, η D-Link διευρύνει ακόμη περισσότερο την προσφορά της στον τομέα λύσεων smart home ενώ τα πιο πρόσφατα μοντέλα καμερών της διαθέτουν πλέον και τη λειτουργία του cloud recording.

 

Το νέο χαρτοφυλάκιο

 

Τα δύο νέα προϊόντα που προστίθενται στη σειρά Covr της D-Link είναι τα AC2200 Wi-Fi Tri-Band (COVR-2202) και AC1200Wi-Fi Dual-Band (COVR-C1203). Προσφέρουν ασύρματο Wi-Fi υψηλής ταχύτητας, χωρίς «νεκρά» σημεία και προβλήματα, απαντώντας στις ανάγκες του σύγχρονου, έξυπνου σπιτιού.

 

 

Μια σειρά νέων προϊόντων mydlink για «έξυπνη ενέργεια», η πρίζα DSP-W115 Wi-Fi Smart Plug και το πολύπριζο DSP-W245 Wi-Fi Power Strip, προσφέρουν τη δυνατότητα για πανεύκολη σύνδεση των έξυπνων προϊόντων ώστε μέσω της εφαρμογής mydlink να γίνεται εφικτός ο έλεγχος μιας μεγάλης γκάμας οικιακών συσκευών και συσκευών γραφείου, ενώ προσφέρουν και συμβατότητα με τις δημοφιλείς πλατφόρμες smart home.

 

Νέα routers

 

Στην CES 2018, η D-Link θα παρουσιάσει τα νέα της Wi-Fi routers, που κατασκευάστηκαν σε συνεργασία με την McAfee και την Intel και υποστηρίζουν το πιο πρόσφατο πρότυπο 802.11AX. Με επίκεντρο την ασφάλεια, τα routers έχουν σχεδιαστεί με στόχο την πρόληψη, τον εντοπισμό και την καταπολέμηση των απειλών, εξαλείφοντας τα εμπόδια που αντιμετώπιζαν μέχρι σήμερα χρήστες στην προσπάθειά τους να προφυλάξουν τις smart home συσκευές τους.

 

 

Σχετικά άρθρα

Το δικό τους “σπίτι” αποκτούν οι Έλληνες επαγγελματίες στην ασφάλεια πληροφοριών

Kitriniaris

Smartphones: Η αγορά ενισχύεται αλλά και διαφοροποιείται

Channel-Manager

H Canon ανανεώνει τους MFP μεγάλου format

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα