18.4 C
Athens
25/04/2024
Biztech

Οι νέοι projectors της Epson στην ISE

Η Epson συμμετέχει στην παγκόσμια έκθεση τεχνολογίας ISE 2018, κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάζει πλήθος νέων προϊόντων για επιχειρήσεις και για τους κλάδους του pro AV και της σήμανσης, με ναυαρχίδα τον EB-L12000Q, τον πρώτο της βιντεοπροβολέα laser 3LCD με ανάλυση 4K, αλλά και τον EB-L20000U, ο οποίος αποτελεί το πρώτο προϊόν της Epson στη δημοφιλή μικρή κατηγορία WUXGA των 20.000 lumen.

 

Παράλληλα, ανακοινώνει και τον Lightscene EV-100, έναν νέο τύπο laser βιντεοπροβολέα 2.000 lumen, που μπορεί να λειτουργήσει είτε ως βιντεοπροβολέας, είτε ως σύστημα προβολής φωτισμού και συμβάλλει στον να διευρύνει την παρουσία της η εταιρεία στον τομέα της σήμανσης και του φωτισμού.

 

Lightscene EV-100

Ο Lightscene EV-100, αποτελεί ένα νέο τύπο laser βιντεοπροβολέα, 2.000 lumen, ιδανικό για σήμανση και φωτισμό. Ο EV-100 έχει δημιουργηθεί έτσι ώστε να ενσωματώνεται άψογα στον περιβάλλοντα χώρο, ενώ μπορεί να λειτουργήσει είτε ως βιντεοπροβολέας είτε ως σύστημα προβολής φωτισμού και είναι ιδανικός για καλαίσθητους χώρους, όπως χώρους επιδείξεων λιανικής πώλησης, βιτρίνες, μουσειακές εκθέσεις και γκαλερί, όπου η οπτικά λιτή παρουσίαση είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Μπορεί, επιπλέον, να χρησιμοποιηθεί για την ανάδειξη πληροφοριών, σε παρουσιάσεις βίντεο, σε προβολές κινούμενων μοτίβων ή ακόμα και για mapping σε αντικείμενα μικρού μεγέθους, ενώ παρέχεται με το λογισμικό Projector Content Manager της Epson, το οποίο επιτρέπει την εύκολη φόρτωση playlist μέσω κάρτας SD και την αλλαγή τους μέσω τηλεχειριστηρίου από τους υπαλλήλους, χωρίς να χρειάζεται υπολογιστής

 

EB-L12000Q, EB-L20000U

Ο EB-L12000Q, ο πρώτος 3LCD laser βιντεοπροβολέας της Epson ανάλυσης 4K, έχει φωτεινότητα 12.000 lumen και έχει σχεδιαστεί για ενοικιάσεις και μόνιμες εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών σε εκδηλώσεις, φεστιβάλ, αξιοθέατα, μεγάλα αμφιθέατρα, εκθέσεις και εμπορικά κέντρα. Είναι συμβατός με τους φακούς της σειράς EB-L1000 της Epson και θα κυκλοφορήσει παράλληλα με τον WUXGA, 20.000 lumen, EB-L20000U.

 

EB-L615U, EB-L610U, EB-L610W, EB-L510U και EB-L400U

Η Epson, ανακοίνωσε επίσης στην ISE 2018 μια σειρά νέων βιντεοπροβολέων laser 3LCD που έχουν δημιουργηθεί για αίθουσες συσκέψεων, εκπαιδευτικά ιδρύματα και αξιοθέατα. Οι βιντεοπροβολείς EB-L615U, EB-L610U, EB-L610W, EB-L510U και EB-L400U έχουν σχεδιαστεί για να αντικαταστήσουν τους υπάρχοντες βιντεοπροβολείς που χρησιμοποιούν λάμπες, για λύσεις 4.500 – 6.000 lumen. Επιπλέον, προσφέρουν διάφορες καινοτομίες, όπως η λειτουργία διασύνδεσης HDBaseT και ο αντικατοπτρισμός οθόνης.

 

Professional Projector Tool

Επιπλέον, η Epson, στην ISE 2018, παρουσιάζει για πρώτη φορά το νέο λογισμικό Professional Projector Tool, ένα νέο δωρεάν βοηθητικό πρόγραμμα για τους βιντεοπροβολείς εγκατάστασης laser 3LCD που θα καταστήσει πιο γρήγορη και εύκολη την εγκατάσταση πολλών συσκευών. Το συγκεκριμένο εργαλείο έχει σχεδιαστεί για χρήση κυρίως στον κλάδο των ενοικιάσεων επαγγελματικού εξοπλισμού. Δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα απομακρυσμένης τοποθέτησης ή ρύθμισης της εστίασης φακού και του επιτρέπει να ελέγχει βασικές λειτουργίες του βιντεοπροβολέα, όπως την ενεργοποίηση και απενεργοποίησή του ή την προβολή δοκιμαστικής εικόνας, ενώ δίνει στο χρήστη άμεση πρόσβαση σε προηγμένες τεχνικές δυνατότητες, όπως είναι η ανάμειξη ακμών και το mapping.

 

 

Στην ISE θα παρουσιαστούν, σε καταστάσεις πραγματικής χρήσης, μοντέλα από όλες τις νέες σειρές βιντεοπροβολέων, όπως οι μονάδες EB-L12000Q και EB-L20000U, καθώς και οι βιντεοπροβολείς των σειρών EV-100, EB-L610U, EB-L700U και EB-L1000. Επίσης, οι επισκέπτες θα θαυμάσουν ορισμένες από τις πιο σημαντικές λύσεις mapping που έχουν σχεδιάσει ποτέ, οι οποίες προβάλλουν εικόνες με ανάμειξη ακμών από πολλούς βιντεοπροβολείς EB-L25000U για μια μοναδική, γεμάτη χρώματα και εντυπωσιακή προβολή.

 

Σχετικά άρθρα

MPS από την Intersys η Τράπεζα Πειραιώς για άλλα 5 χρόνια

Giorgos Athanassiadis

Nokia sells, but who’s buying ?

Kitriniaris

Ενίσχυση διοικητικής ομάδας Microsoft Ελλάδος, Κύπρου & Μάλτας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα