16.6 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Οι λύσεις της Konica Minolta για την εκπαίδευση

Η Konica Minolta συμμετείχε στην 8η διημερίδα «Τεχνολογίες Αιχμής στην Εκπαιδευτική Πράξη», που διοργάνωσαν τα εκπαιδευτήρια Αυγουλέα – Λιναρδάτου στις 4 & 5 Μαρτίου 2017. Η Konica Minolta, εκτός από χορηγός έντυπου υλικού της διοργάνωσης, συμμετείχε και στην παρουσίαση θεματικής ενότητας με τίτλο: «Σάρωση, αρχειοθέτηση και αυτόματη διόρθωση γραπτών», με ομιλητές τους: Βασίλη Παρασκευόπουλο direct sales manager της Konica Minolta Greece, Δημήτρη Βογιατζή sales team leader B2B της Konica Minolta Greece και Δημήτρη Πηλίτσο ITS manager της Konica Minolta Greece.

Αντικείμενο της παρουσίασης ήταν η χρήση της τεχνολογίας με σκοπό τη διευκόλυνση των εκπαιδευτικών διαδικασιών μέσω της λύσης Dispatcher Phoenix Bubble Grader της Konica Minolta.

 

 

Το Bubble Grader, ως κομμάτι της εφαρμογής Dispatcher Phoenix Education, είναι μία δοκιμασμένη λύση για την ενίσχυση της εκπαιδευτικής παραγωγικότητας, η οποία παίρνει το βάρος από τους εκπαιδευτικούς και τα σχολεία, αυτοματοποιώντας τις διαδικασίες βαθμολόγησης και αξιολόγησης. Η λύση επιτρέπει στους εκπαιδευτικούς να εκτυπώνουν εύκολα και γρήγορα τα διαγωνίσματα πολλαπλής επιλογής (bubble sheet tests) με τεχνολογία οπτικής αναγνώρισης σε απλό χαρτί, από το bizhub και άλλα πολυλειτουργικά εκτυπωτικά μηχανήματα (MFPs) και έπειτα να τα σαρώνουν και να τα βαθμολογούν αυτόματα, με αναφορές δεδομένων στα χέρια τους μέσα σε λίγα λεπτά.

Σχετικά άρθρα

CES 2013: οι εκπλήξεις συνεχίζονται

Kitriniaris

Νέος CFO στην Intracom

Kitriniaris

Bronze Award για το Epsilon Smart Hygeia στα «Healthcare Business Awards 2021»

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα