19.7 C
Athens
28/03/2024
Biztech

Οι λύσεις της HP στο mobile POS

Το νέο χαρτοφυλάκιο λύσεων Point of Sale της HP θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις οποιουδήποτε μεγέθους να ανακαλύψουν το νέο περιβάλλον του mobile POS και να προσφέρουν εμπειρίες που θα κάνουν τους πελάτες τους να επιστρέψουν.

 


 

Στέγιος Τσιόλης Product Manager της Digimark

Πολλές επιχειρήσεις hospitality προσφέρουν πολλές και ποικίλες υπηρεσίες, οι οποίες δεν περιορίζονται μόνο στα δωμάτια. Spa, γυμναστήρια, πισίνες, εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, αίθουσες συνεδρίων/ημερίδων είναι μερικές από αυτές. Έτσι, ένα σύγχρονο ξενοδοχείο εκτός από τη ρεσεψιόν, διαθέτει πολλαπλά σημεία πώλησης τα οποία μπορεί να βρίσκονται σε μεγάλες αποστάσεις μεταξύ τους.

Το βασικό είναι το σημείο πώλησης να βρίσκεται εκεί που είναι ο πελάτης και όχι το αντίθετο. Τα Mobile RPOS της HP διαθέτουν την ευελιξία και την ευκολία χρήσης ενός tablet, ενώ παράλληλα διατηρούν όλη τη λειτουργικότητα που πρέπει να έχει μια ταμειακή μηχανή.

 

8 ίντσες: Η λύση Mobile RPOS της HP στις 8 ίντσες περιλαμβάνει το HP Pro Tablet 608. Το tablet διαθέτει οθόνη αφής ανάλυσης 2048×1536, τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Atom, ενσωματωμένη ασφάλεια, εύκολη συνδεσιμότητα USB και σύνδεση με μια σειρά από περιφερειακά ανάλογα με τις ανάγκες. Έτσι, το HP Pro Tablet 608, μπορεί να μετασχηματιστεί σε σταθερή ταμειακή μηχανή, ή ένα φορητό σύστημα αποδοχής πληρωμών.

 

10 ίντσες: Στις 10 ίντσες, συναντάμε το HP ElitePad, το οποίο διαθέτει οθόνη πολλαπλής αφής διαγωνίου 10,1 ιντσών, λόγο πλευρών 16:10 και ανάλυση 1920×1200 pixels. Με την προσθήκη διάφορων περιφερειακών όπως για παράδειγμα των HP Retail Case, ή του HP Retail Jacket, το ElitePad μετατρέπεται σε ένα πανίσχυρο φορητό εργαλείο ταμειακής που μπορεί να δεχθεί πληρωμές εκεί ακριβώς που βρίσκεται ο πελάτης, ενώ υποστηρίζεται σάρωση μαγνητικής κάρτας, αλλά και barcode scanner. Η ευελιξία του HP ElitePad δεν σταματά εδώ. Συνδυάζοντας τα παραπάνω περιφερειακά και προσθέτοντας το Retail Expansion Dock η HP προτείνει το HP MX10 Retail Solution, μια πανίσχυρη συνολική φορητή λύση POS έτοιμη να εξυπηρετήσει τον πελάτη οπουδήποτε υπάρχει ανάγκη μέσα στο ξενοδοχείο.

 

12 ίντσες: Το HP Pro x2 με 8GB RAM και τεράστια οθόνη αφής είναι αυτό που χρειάζεται ο επαγγελματίας για να υποστηρίζει την επιχείρησή του, είτε στη ρεσεψιόν, είτε οπουδήποτε αλλού απαιτείται αποδοχή πληρωμών. Ιδανικό για εστιατόρια και ξενοδοχεία, το HP Pro x2 μπορεί να λειτουργήσει ως φορητό POS (HP Pro x2 Mobile Retail Solution) είτε ως σταθερή ταμειακή (HP MX12 Retail Solution) καταλαμβάνοντας ελάχιστο χώρο, διαθέτοντας όμως πανίσχυρα χαρακτηριστικά.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα