14.4 C
Athens
20/04/2024
Biztech

Οι διαφανείς, κυρτές χωρίς bezel OLED οθόνες της LG στην ISE 2018

Κατά τη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης Integrated Systems Europe (ISE) 2018, η LG παρουσιάζει τις ολοκληρωμένες λύσεις της, όπως η Transparent OLED, η Open Frame OLED, τα OLED video wall με εξαιρετικά λεπτό bezel, που βρίσκουν εφαρμογή σε κάθε κάθετη αγορά, όπως οι εμπορικοί, οι δημόσιοι χώροι και τα γραφεία.

 

Διαφάνεια και Open Frame

Το επίκεντρο του περιπτέρου της LG στην ISE είναι η 55 ιντσών Transparent OLED οθόνη, ένα μοντέλο που θα εντυπωσιάσει τους επισκέπτες με τo πολύ λεπτό bezel και τον κομψό σχεδιασμό της. Ωστόσο, αυτό που κάνει το προϊόν να ξεχωρίζει είναι η μοναδική τεχνολογία της διαφανούς OLED οθόνης, η οποία επιτρέπει την εγκατάστασή της σε εμπορικά καταστήματα και χώρους τέχνης, καθώς τα προϊόντα μπορούν να τοποθετηθούν πίσω από βίντεο ή ειδικά εφέ που εμφανίζονται στην Transparent ΟLED οθόνη.

 

Στην ISE 2018, αναδεικνύονται και οι δυνατότητες των LG Open Frame OLED οθονών μέσα από το Canyon, που έχει κατασκευαστεί από 60 Open Frame OLED οθόνες σε κοίλες και κυρτές συνθέσεις.

Οι συγκεκριμένες digital signage εγκαταστάσεις αναδεικνύουν τη δυνατότητα προσαρμογής της κυρτότητας και κοιλότητας των οθονών και του μεγέθους της εγκατάστασης, ανάλογα με τις αρχιτεκτονικές ανάγκες της κάθε εφαρμογής, όπως μεγάλης κλίμακας video wall installations και informational displays σε οποιοδήποτε απαιτητικό χώρο.

 

 

«Αόρατο» bezel σε μεγάλη γκάμα εφαρμογών

Ένα ακόμα σημείο αναφοράς του περιπτέρου της LG, στην ISE 2018, είναι το εξαιρετικά λεπτό Even Bezel Video Wall, με πάχος μόλις 0,6 χιλιοστά. Το εξαιρετικά λεπτό bezel κάνει το προϊόν αυτό ιδανικό για τη διαφήμιση high-end προϊόντων στο χώρο της μόδας. Η LG παρουσιάζει επίσης το νέο digital signage video wall φωτεινότητας 1.500 nits για εξαιρετικά καθαρές και φωτεινές εικόνες, ιδανικό για χώρους με υψηλή φωτεινότητα.

 

Επιπλέον, οι λύσεις digital signage της LG βρίσκουν εφαρμογή ακόμη και στον απαιτητικό κλάδο των μεταφορών, με τα εξειδικευμένα συστήματα flight information display. Τα συστήματα FIDS της LG διατίθενται σε ένα ευρύ φάσμα μεγεθών και διάταξης με τεχνολογία anti-reflection που επιτρέπει στους επιβάτες να ενημερώνονται για τις λεπτομέρειες της πτήσης.

Ακόμη, οι 86 και 88 ιντσών Ultra Stretch οθόνες της LG είναι ιδανικές για την προβολή κατευθυντήριων οδηγιών ή ανακοινώσεων σε διαφορετικές γλώσσες, χάρη στις πολλαπλές δυνατότητες τοποθέτησής τους. Επιπρόσθετα, τα Interactive Digital Boards (IDB), με τεχνολογία IPS και UHD ανάλυση, λόγω της τεχνολογίας αφής, επιτρέπουν τη δυνατότητα αλληλεπίδρασης πολλαπλών χρηστών ταυτόχρονα.

 

Video conference & hospitality

Επιπλέον, η LG παρουσιάζει την 65 ιντσών UHD video conference λύση, η οποία αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Cisco.

 

Τέλος, η τοποθέτηση της OLED Wallpaper Hotel TV στα δωμάτια των ξενοδοχείων αναβαθμίζει την εμπειρία διαμονής των επισκεπτών. Χάρη στη λειτουργία Gallery Mode, η τέχνη πρωταγωνιστεί στο δωμάτιο παρουσιάζοντας πίνακες ζωγραφικής με εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Παράλληλα, οι επαγγελματίες μπορούν να προωθήσουν τις παροχές τους και να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες τους με την έξυπνη πλατφόρμα Pro:Centric η οποία παρέχει ποικιλία εργαλείων δημιουργίας και προσαρμογής περιεχομένου, ανάλογα με τις ανάγκες του ξενοδοχείου. Παράλληλα, με τις in-room IoT λύσεις, που είναι ενσωματωμένες στις Smart Hotel TVs οι επισκέπτες μπορούν να ελέγξουν ασύρματα, μεταξύ άλλων, τις κουρτίνες, τις κλειδαριές και τα φώτα μέσω της πλατφόρμας Pro:Centric Direct.

 

Σχετικά άρθρα

Ξεκίνησε η επόμενη μέρα για τη «νέα» SingularLogic

Giorgos Athanassiadis

To Oracle Cloud πάει στη ΔΕΘ

Το νέο iPad 9,7’’ ως εκπαιδευτικό εργαλείο

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα