16.4 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Οθόνες AOC σχεδίασης Porsche: χάρμα οφθαλμών

Δύο νέες οθόνες της AOC σχεδιασμένες από τον περίφημο σχεδιαστικό οίκο Studio F. A. Porsche είναι πλέον διαθέσιμες.

Πρόκειται για τα μοντέλα 24″ AOC PDS241 και 27″ AOC PDS271 οι οποίες διαθέτουν AH-IPS πάνελ με τρεις πλευρές χωρίς πλαίσιο και μια ασύμμετρη μεταλλική βάση που κρύβει μέσα τα καλώδια και τις συνδέσεις της οθόνης, επιτυγχάνοντας έτσι μια ξεχωριστή μινιμαλιστική εμφάνιση.  Πιο συγκεκριμένα, οι συνδέσεις της οθόνης και του ρεύματος περνούν μέσα από τη μεταλλική βάση, και καταλήγουν σε ένα εξωτερικό κουτί με εισόδους HDMI και ισχύος.

 

 

Η ανάλυση των πάνελ είναι 1920 x 1080 pixels με ευρείες γωνίες θέασης 178°. Χάρη στην τεχνολογία SuperColor WCG της AOC, τα πάνελ μπορούν να καλύψουν σε χώρο χρωμάτων το 100% του sRGB και το 90% του NTSC.

Οι δύο οθόνες είναι επίσης εξοπλισμένες με την τεχνολογία Low Blue Light της AOC, που μειώνει το επιβλαβές μπλε φως μικρού μήκους κύματος και με την τεχνολογία Flicker-Free, η οποία ρυθμίζει τη φωτεινότητα των οθονών με ένα σύστημα συνεχούς ρεύματος (Direct Current) αντί για το Pulse Width Modulation (PWM), για να μειώσει το τρεμόπαιγμα και να ανακουφίσει την κόπωση των ματιών.

 

Η ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης είναι 219 € για το μοντέλο PDS241 και 299 € για το PDS271.

 

Σχετικά άρθρα

Επιστροφή στην κερδοφορία για την AMD

Kitriniaris

Η MediaMarkt δίνει τη σκυτάλη στα νέα καταστήματα Public + home

Giorgos Athanassiadis

Νέα επαγγελματικά scanners από τη Mobile Technology

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα