22.9 C
Athens
28/03/2024
Biztech

Ξεκίνησε το Oracle OpenWorld 2016

Η Oracle υποδέχεται χιλιάδες πελάτες, εκατοντάδες συνεργάτες και εκατομμύρια εικονικούς συμμετέχοντες από περισσότερες από 141 χώρες στο Oracle OpenWorld 2016, την απόλυτη εμπειρία cloud, που διοργανώνεται φέτος από τις 18 έως τις 22 Σεπτεμβρίου και φέρνει σε επαφή κορυφαίους ειδικούς τεχνολογίας, πρόσωπα με ηγετική θέση παγκοσμίως και φορείς καινοτομίας, για να ανταλλάξουν ιδέες σχετικά με το μέλλον της τεχνολογίας και την επίπτωσή της στον τρόπο με τον οποίο ζούμε και εργαζόμαστε.

Στην εκδήλωση πρωτοστατούν δυναμικοί οραματιστές, από λαμπρούς εκπροσώπους της καινοτόμου σκέψης, όπως ο διακεκριμένος συγγραφέας και εκπαιδευτικός Adam Grant, μέχρι πασίγνωστους οικονομολόγους, όπως ο Mark Zandi της Moody’s, καθώς και οι αναλυτές βασικών πολιτικών στρατηγικών Stephanie Cutter και Mike Murphy.

 

Ο Larry Ellison, Executive Chairman of the Board και Chief Technology Officer της Oracle, στην πρώτη κεντρική του ομιλία αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο οι καινοτομίες της Oracle μεταμορφώνουν το εταιρικό cloud και παρουσίασε τα κύρια σημεία του οράματός του για το μέλλον της Πληροφορικής. Καθ’ όλη την εβδομάδα, ο Ellison, οι CEO της Oracle Safra Catz και Mark Hurd και ο Thomas Kurian, President of Product Development της Oracle, θα συμμετέχουν σε συζητήσεις σχετικά με τα πιο κρίσιμα σημερινά θέματα, μαζί με μερικά από τα πιο δυνατά ονόματα στους τομείς της τεχνολογίας και των επιχειρήσεων.

 

Το συνέδριο συνοπτικά

 

Συνεδρίες

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 2.240 συνεδρίες τις οποίες παρουσιάζουν 2.054 ομιλητές από εταιρείες πελατών και συνεργατών, 400 επιδείξεις από την Oracle, καθώς και εκατοντάδες εκθέσεις από συνεργάτες και πελάτες.

 

Βασικές παρουσιάσεις Oracle

Κυριακή, 5 μμ PST: Ο Larry Ellison, Executive Chairman και Chief Technology Officer της Oracle, άνοιξε τις συζητήσεις με το μέλλον του Oracle Cloud.

 

Δευτέρα, 9:15 πμ. PST: Ο Mark Hurd, CEO της Oracle, παρουσιάζει τον τρόπο με τον οποίο βλέπει το μέλλον της τεχνολογίας και τον κόσμο του αύριο, και συζητά με ηγετικά στελέχη από κορυφαίες εταιρείες-πελάτες της Oracle, όπως η Joanna Fielding, Chief Financial Officer της HSBC Technology and Services και ο Patrick Benson, Chief Information Officer της ClubCorp

 

Τρίτη, 8:30 πμ. PST: Ο Thomas Kurian, President of Product Development της Oracle, παρουσιάζει τις πρόσφατες καινοτομίες των λύσεων της Oracle όσον αφορά στην υποδομή, τις πλατφόρμες, τις εφαρμογές και τα δεδομένα.

 

Τρίτη, 1:30 μμ. PST: Ο Larry Ellison επιστρέφει στην κύρια αίθουσα για να μιλήσει για το μέλλον των λύσεων cloud όσον αφορά στη βάση δεδομένων και στην υποδομή.

 

Τετάρτη, 9:15 πμ. PST: Ο John Fowler, Executive Vice President, Oracle Systems, συντονίζει μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνεδρία σχετικά με τις πλατφόρμες βάσης δεδομένων του μέλλοντος, στην οποία συμμετέχουν οι Juan Loaiza, Senior Vice President, Oracle Systems Technology, και ο David Donatelli, Oracle Executive Vice President.

 

Παρουσιάσεις συνεργατών

Κυριακή, 5:15 μμ. – 6:00 μμ. PST: Η Diane Bryant, Executive Vice President και General Manager, Data Center Group της Intel, περιγράφει τις τεχνολογικές καινοτομίες που δημιουργεί η Intel, η Oracle και οι συνεργάτες της Oracle για να φέρουν στην αγορά το επόμενο κύμα επιχειρηματικών ευκαιριών.

 

Τρίτη, 8:30 πμ. – 9:15 πμ PST: Ο Bhanu Murthy B.M., President και Chief Operating Officer της Wipro, περιγράφει σε γενικές γραμμές τον τρόπο με τον οποίο οι εταιρείες που βασίζονται στο cloud δημιουργούν αξία και κερδίζουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στη νέα ψηφιακή οικονομία.

 

Τρίτη, 1:30 μμ. – 2:15 μμ PST: Ο Dr. Vishal Sikka, Chief Executive Officer, Infosys, παρουσιάζει τις σκέψεις του για το πώς μπορούν οι ηγέτες των επιχειρήσεων να αξιοποιήσουν την τεχνητή νοημοσύνη για να ενισχύσουν την ευελιξία και να δημιουργήσουν νέους τύπους αξίας για τις εταιρείες και τους μετόχους τους.

 

Oracle Leader’s Circle

Μάθετε από τους κορυφαίους εκπαιδευτικούς, οικονομολόγους, πολιτικούς επιστήμονες και ανθρώπους που επηρεάζουν τη διαμόρφωση απόψεων στον κλάδο, σε αυτό το συναρπαστικό διήμερο πρόγραμμα για στελέχη, που συντονίζουν οι CEO της Oracle Safra Catz και Mark Hurd.

 

Inclusive Leadership Summit

Ενημερωθείτε από στελέχη και ανθρώπους που επηρεάζουν τη διαμόρφωση απόψεων στον κλάδο για φλέγοντα σημερινά θέματα. Συμμετέχει η Billie Jean King, πρωτοπόρος σε θέματα κοινωνικής δικαιοσύνης, που μοιράζεται προσωπικές απόψεις σχετικά με το πώς η Ηγεσία της Συμπερίληψης (Inclusive Leadership) ενισχύει το βαθμό εμπλοκής των εργαζόμενων και αυξάνει την καινοτομία.

 

Collective Learning Pilot

Διαδραστικές συνεδρίες που έχουν επανασχεδιαστεί από το Project Zero του Harvard Graduate School of Education, στο οποίο χρησιμοποιείται η συζήτηση, οι προσωπικές εμπειρίες και η κοινοποίηση πληροφοριών για να επιλυθούν σε περιβάλλον κοινότητας οι επιχειρηματικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι συμμετέχοντες.

 

Design Realization Garage του Oracle Education Foundation: Αναδείξτε τη δημιουργικότητά σας μέσα από πρακτικές συνεδρίες συντονιζόμενες από σπουδαστές και παρακολουθήστε σπουδαστές του Design Tech High School (d.tech) να επιδεικνύουν πρωτότυπα τεχνολογίας που έχουν δημιουργήσει στα εργαστήρια του Oracle Education Foundation.

 

Μόλις ολοκληρωθεί το Oracle OpenWorld, θα ξεκινήσει η σειρά εκδηλώσεων Oracle Cloud Days διάρκειας 3 μηνών σε 60 πόλεις, όπου θα παρουσιαστούν οι δυνατότητες της καινοτομίας που βασίζεται στα δεδομένα και του ψηφιακού μετασχηματισμού.

 

Δείτε αποσπάσματα από την κεντρική ομιλία του executive chairman and chief technology Officer, Larry Ellison

Σχετικά άρθρα

Επέκταση της Cloudbiz σε μία ακόμη αγορά των Βαλκανίων

Channel-Manager

Ανοδικά τα αποτελέσματα του ομίλου Quest σε όλα τα επίπεδα για το 9μηνο 2022

Giorgos Athanassiadis

MWC Barcelona 2022: Tο ελληνικό στοιχείο είναι για ακόμα μία χρονιά εδώ

Λύρας Πάρης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα