22.8 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Νέο rack ready σύστημα της Schneider Electric

Η Schneider Electric παρουσιάζει το HyperPod, ένα ευέλικτο rack ready σύστημα το οποίο έχει σχεδιαστεί για την εγκατάσταση εξοπλισμού IT σε 8 έως 12 racks. Ως κομμάτι της αρχιτεκτονικής του EcoStruxture για τα data center, το HyperPod, υποστηρίζει όλους τους διαθέσιμους τύπους rack που υπάρχουν στην αγορά. Ο σχεδιασμός του περιλαμβάνει ενσωματωμένη διαχείριση λογισμικού, καλωδίωση, ψύξη, τροφοδοσία και containment. Επιπλέον, προσφέρεται η δυνατότητα εγκατάστασης του εξοπλισμού ΙΤ όπως σε ένα docking station, χωρίς ωστόσο την πολυπλοκότητα και τον χρόνο που απαιτείται με τις παραδοσιακές εφαρμογές πληροφορικής και υποδομών.

 

Ταυτόχρονα, η Schneider Electric διαθέτει μια online εφαρμογή σχεδιασμού στους συνεργάτες της, όπου μέσα από ένα εύρος επιλογών, μπορούν να δομήσουν και να προσαρμόσουν γρήγορα το δικό τους pod. Έτσι μειώνουν το συνολικό κόστος όσο και τον χρόνο που δαπανούν και παράλληλα προσφέρουν μεγαλύτερη αξία στους πελάτες τους.

Οι επιλογές περιλαμβάνουν: σύστημα περιορισμού αέρα-θερμότητας (containment only), μικρά και μεγάλα υποστηρίγματα καναλιών, σχάρες καλωδίων, ερμάρια διανομής, πολλαπλές επιλογές για την οροφή, παράθυρα, blanking panels, πόρτες, κιτ φωτισμού, και power raceways. Το HyperPod μπορεί να εγκατασταθεί ως single pod ή σε εκτεταμένες pod εφαρμογές. Επιπλέον, υπάρχουν διαθέσιμες οι υπηρεσίες εκπαίδευσης και συναρμολόγησης στον χώρο της επιχείρησης.

 

Το EcoStruxure αξιοποιεί τεχνολογίες ΙοΤ, mobility, ανίχνευσης, cloud, analytics και κυβερνοασφάλειας και προσφέρει καινοτομία σε κάθε επίπεδο, συμπεριλαμβανομένων των διασυνδεμένων προϊόντων, του edge control, των εφαρμογών και των analytics και υπηρεσιών. Το EcoStruxure έχει εγκατασταθεί περισσότερες από 450.000 φορές, με την υποστήριξη πάνω από 9.000 εταιρειών «ενοποίησης» συστημάτων πληροφορικής, συνδέοντας πάνω από 1 δισ. συσκευές.

Σχετικά άρθρα

CES 2024: Η παγκόσμια πλατφόρμα που καθορίζει το μέλλον μας

Giorgos Athanassiadis

To TCP 53 επενδύει σε business monitors

Giorgos Athanassiadis

Βράβευση της Printec για επιχειρηματική αριστεία

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα