21.4 C
Athens
28/03/2024
Biztech

Νέο Native Hybrid Cloud από την EMC

Η EMC ανακοίνωσε την αναβάθμιση της σουίτας Enterprise Hybrid Cloud, όπως επίσης και την καινούρια λύση Native Hybrid Cloud. Και οι δύο λύσεις θα διατίθενται ενσωματωμένες στις συσκευές VCE VxRail 200 και 200F, και απευθύνονται σε εταιρείες που ασχολούνται με την ανάπτυξη cloud εφαρμογών και υπηρεσιών.

 

Η πλατφόρμα Native Hybrid Cloud είναι σχεδιασμένη ούτως ώστε να είναι ευέλικτη, αλλά και εύκολη στη διαχείριση, διαθέτοντας πλούσια γκάμα επιλογών, ενώ είναι σε θέση να διαμορφωθεί προκειμένου να ταιριάζει με τις συγκεκριμένες ανάγκες της εκάστοτε εταιρείας ανάπτυξης.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι το Native Hybrid Cloud υποστηρίζει και public cloud περιβάλλοντα, όπως Virtustream, VMware vCloud Air, Amazon Web Services, Microsoft Azure και Google Compute Engine.

Είναι βασισμένο σε τεχνολογία open source, υποστηρίζεται από περισσότερα από 40 μέλη του Cloud Foundry Foundation και θα γίνει διαθέσιμο μέσα στο τρίτο τρίμηνο του 2016.

 

Επιπλέον, η EMC ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα της έκδοσης 4.0 του Enterprise Hybrid Cloud, το οποίο απευθύνεται σε πελάτες που αξιοποιούν παραδοσιακές εφαρμογές από εταιρείες όπως SAP, Oracle, ή Microsoft, καθώς αυτοματοποιεί πιο αποτελεσματικά την παροχή υπηρεσιών υποδομής.

 

H αξιοποίηση της αρχιτεκτονικής hyperconverged η οποία υλοποιείται και διατίθεται μέσω appliances, θα βοηθήσει την EMC να γίνει πιο ανταγωνιστική μέσα στην αγορά του υβριδικού cloud, το οποίο όπως προβλέπει η Gartner, μέχρι το 2020 θα αποτελεί την πιο κοινή υποδομή σε εταιρείες, μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Σχετικά άρθρα

Σταθερή κερδοφορία για τη Lenovo σε μια χρονιά επιταχυνόμενου μετασχηματισμού

Giorgos Athanassiadis

Εξαγορά από την Oracle με φόντο το SDN

Kitriniaris

«One more thing»: Οι πρώτοι υπολογιστές Mac με επεξεργαστή ARM

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα