15.2 C
Athens
19/04/2024
Biztech

Ένα ακόμη τραπεζικό έργο για την Intrasoft

Κοινοπραξία της Intrasoft International υπέγραψε σύμβαση με τη Zambia Electronic Clearing House Limited (ZECHL) για την προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση του εθνικού διατραπεζικού συστήματος πληρωμών της Ζάμπια. Η σύμβαση διάρκειας 7 ετών (12 μήνες για την υλοποίηση και 6 χρόνια συντήρηση), αποτελεί το πρώτο έργο που υλοποιεί η INTRASOFT International στη Ζάμπια, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική επιλογή της εταιρίας να ενισχύσει την παρουσία και το μερίδιο αγοράς της στην αφρικανική ήπειρο.

 

Το έργο αφορά στην ανάπτυξη και εγκατάσταση μίας λύσης που βασίζεται σε πρωτόκολλα ανοικτών προτύπων, η οποία θα δώσει τη δυνατότητα στη ZECHL να παρέχει στον χρηματοπιστωτικό κλάδο της Ζάμπια ένα υψηλής απόδοσης πιστωτικό και χρεωστικό σύστημα επεξεργασίας για όλες τις εγχώριες συναλλαγές που πραγματοποιούνται σε ΑΤΜ, POS, Internet και Mobile συσκευές στη Ζάμπια. Η παρεχόμενη λύση θα εξασφαλίσει την απαιτούμενη σταθερότητα, διαθεσιμότητα και απόδοση στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές, παρέχοντας μία κορυφαία διεθνώς υποδομή πληρωμών στη χώρα.

 

Η λύση βασίζεται στο σύστημα της FIS Global, τον μεγαλύτερο διεθνώς προμηθευτή τραπεζικών τεχνολογιών πληρωμών και μακροχρόνιο συνεργάτη της Intrasoft International. Το σύστημα χρησιμοποιείται από περισσότερους από 150 πελάτες παγκοσμίως, κατά βάση από εθνικά διατραπεζικά συστήματα πληρωμών και διεκπεραίωσης πολλαπλών ιδρυμάτων, ενώ έχει πιστοποιηθεί από όλα τα μεγάλα δίκτυα πληρωμών ως σύστημα έκδοσης, αλλά και απόκτησης.

 

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη

Σχετικά άρθρα

Τα Windows Phone στην 3η θέση των OS για κινητά

Kitriniaris

Η Xerox ηγέτης στην ασφάλεια εγγράφων σύμφωνα με την IDC

“AI for all”: H Lenovo οδηγεί τις εξελίξεις στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης  

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα