20.9 C
Athens
16/04/2024
Biztech

Νέο συμβόλαιο για το Soft1 ERP

Το business λογισμικό της Softοne επέλεξε για τη μηχανογραφική υποστήριξη των διαδικασιών της, η ΑΗΒ ΓΚΡΟΥΠ – εταιρεία εμφιαλώσεως του φυσικού μεταλλικού νερού “Θεόνη”.

 

Η υλοποίηση του Soft1 ERP προσφέρει στην ΑΗΒ ΓΚΡΟΥΠ τη δυνατότητα να προδιαγράψει ένα σύγχρονο μοντέλο παραγωγής και βιομηχανικής κοστολόγησης. Η ανάλυση και αυτόματη κατανομή δαπανών σε προκαθορισμένα κέντρα, παρέχει αυξημένη ακρίβεια υπολογισμού του κόστους κάθε παραγόμενου κωδικού, ενώ το κύκλωμα προϋπολογισμών αγορών τυποποιεί τις διαδικασίες ελέγχου ανάλωσης και παραγγελίας πρώτων υλών, διασφαλίζοντας την έγκαιρη αναπλήρωση τους.

 

Η ενότητα διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας υποστηρίζει την οργάνωση και παρακολούθηση των αποθηκευτικών χώρων της ΑΗΒ ΓΚΡΟΥΠ σε παρτίδες, διευκολύνοντας τον πλήρη έλεγχο και την ιχνηλασιμότητα κάθε παραγόμενου και διακινούμενου είδους. Σε πλήρη διασύνδεση με το περιφερειακό σύστημα παραγγελιοληψίας της επιχείρησης, το Soft1 ERP ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο με τις παραγγελίες πωλήσεων, αυτοματοποιώντας αντίστοιχα τις εργασίες παραλαβής, εποπτείας και διακίνησης των προϊόντων στα τελικά σημεία διάθεσης.

 

Επιπλέον τ εργαλεία BI και Reporting της εφαρμογής παρέχουν στη διοίκηση της ΑΗΒ ΓΚΡΟΥΠ ολοκληρωμένη εικόνα για την εξέλιξη κρίσιμων δεικτών απόδοσης, ενώ το ενσωματωμένο χρηματοοικονομικό πρόγραμμα του Soft1 απεικονίζει το σύνολο των απαιτήσεων και υποχρεώσεων της εταιρείας, συμβάλλοντας στην αποτελεσματική διαχείριση του cash flow.

Σχετικά άρθρα

Ο Μιχάλης Τσαμάζ στους 100 ισχυρότερους των τηλεπικοινωνιών παγκοσμίως

Kitriniaris

Τρία iF 2017 Design Awards για τη σειρά HP OfficeJet

Πλήρης αναμόρφωση της αγοράς τηλεπικοινωνιών στην ΕΕ

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα