16.3 C
Athens
20/04/2024
Biztech

Νέο ρεκόρ για τη Softone στο cloud

Το φράγμα των 2.000 εγκαταστάσεων στο cloud έσπασε η Softone, γεγονός που ισχυροποιεί τη θέση της εταιρείας στην εγχώρια αγορά παροχής λύσεων μηχανογράφησης στο cloud.

 

Ειδικότερα, η Softone διεύρυνε σημαντικά την εγκατεστημένη της βάση, προσθέτοντας στο πελατολόγιο της επιχειρήσεις από επιμέρους κλάδους δραστηριοποίησης, μεταξύ των οποίων και οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός, SARAH LAWRENCE, SKF, Eurocatering, pharmacy295 κ.ά.

 

Αρωγός της ανοδικής πορείας των πωλήσεων της εταιρείας αποτελεί η νέα γενιά λογισμικού της Soft1 Open Enterprise Edition, η οποία ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις που θέτει πλέον η υιοθέτηση του cloud και του mobility. Είναι ενδεικτικό ότι σε εναλλακτικούς εμπορικούς συνδυασμούς, η συγκεκριμένη έκδοση λογισμικού της Softοne καλύπτει τις απαιτήσεις για αυτοματοποίηση και απλοποίηση διαδικασιών, ταχύτητα, ευκολία πρόσβασης και έλεγχο, παρέχοντας ταυτόχρονα σημαντική μείωση λειτουργικών δαπανών, καθώς διατίθεται με τη μορφή μίας απλής συνδρομητικής υπηρεσίας (Software as a Service).

 

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη

Σχετικά άρθρα

Νέα πιστοποίηση από την Dell για θυγατρική της Cosmos

Kitriniaris

Διεθνής διάκριση για τη Lamda Hellix

Kitriniaris

Tο Bitdefender “υπερασπίζεται” τα smartphones δωρεάν για έναν χρόνο

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα