17.1 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Νέο εργαλείο εποπτείας από την Online Data

Στην ανάπτυξη ενός σύγχρονου εργαλείου για την πλήρη εποπτεία των εμπορευματοκιβωτίων (containers) και τη σωστή διαχείριση των αποθεμάτων προχώρησε η  Online Data, δημιουργώντας το WeLogic EMS, όπως ανακοίνωσε σχετικά.

 

Με το WeLogic EMS είναι δυνατή η παρακολούθηση και η ακριβής πορεία των εμπορευματοκιβωτίων έως και την τελική τους εκφόρτωση, ενώ μέσω των πληροφοριών που παρέχονται γίνεται εφικτή η βέλτιστη διαχείριση αποθέματος, όπως ο αριθμός και το είδος των ενεργών και ανενεργών containers και η διαθεσιμότητά τους. Με τη χρήση του συγκεκριμένου προγράμματος ελαχιστοποιούνται τα λάθη, καθώς παρέχονται ακριβή στοιχεία ελέγχου, τόσο σε επίπεδο αποθήκης όσο και τερματικών. Πρόκειται για μια web-based εφαρμογή η οποία φιλοξενείται σε cloud είναι συμβατή με όλα τα προγράμματα περιήγησης στην αγορά, ασφαλής, εύκολη στη χρήση, δεν απαιτεί εγκατάσταση από τους χρήστες και παρέχει απομακρυσμένη διαχείριση και εξαγωγή δεδομένων σε οποιαδήποτε μορφή αρχείου και σε οποιαδήποτε συσκευή.

 

Η αρχιτεκτονική του WeLogic EMS καλύπτει τις ανάγκες των ναυτιλιακών εταιρειών, των πρακτορείων και των εταιρειών διαχείρισης εμπορευματοκιβωτίων.

 

Θα πρέπει να τονίσουμε το WeLogic EMS χρησιμοποιείται ήδη από εταιρείες Logistics τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε χώρες του εξωτερικού όπως Ιταλία, Ισπανία, Βραζιλία, Αργεντινή, Ουρουγουάη  κ.ά.

 

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη

Σχετικά άρθρα

LG: δυναμική παρουσία στην ISE 2013

Kitriniaris

Η EMC ενισχύει τη λύση VSPEX

Kitriniaris

Τα φορητά power stations της EcoFlow από την Info Quest Technologies στην ελληνική αγορά

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα