18.4 C
Athens
25/04/2024
Biztech

Νέο έργο e-mail από την Performance Technologies

Η Performance Technologies ολοκλήρωσε με επιτυχία το έργο μετάπτωσης πλατφόρμας ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών σε επίπεδο συνεργασίας (email & collaboration suite) για την εταιρεία Kleeman.

Η νέα πλατφόρμα παρέχει δυνατότητες κοινού ημερολογίου και επαφών καλύπτοντας το σύνολο των χρηστών της εταιρείας, δίνοντας έμφαση στην υποστήριξη όλων των νέων τεχνολογιών πρόσβασης, όπως κινητά, tablets, κλπ.

 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η πλατφόρμα που χρησιμοποίησε η Performance Technologies στηρίζεται στη Zimbra Collaboration Suite, μια από τις καλύτερες λύσεις collaboration που ενσωματώνει e-mail ημερολόγιο και πολλές business λειτουργίες.

Η σουίτα μπορεί να εγκατασταθεί τόσο σε cloud όσο και on-premise, ενώ διαθέτει ενσωματωμένη ασφάλεια και μάλιστα τύπου 2-way verification, επικοινωνία και συγχρονισμό με άλλες λύσεις, (για παράδειγμα Exchange και Outlook), περιλαμβάνει ενσωματωμένες λειτουργίες unified communications και πολλά άλλα προηγμένα και χαρακτηριστικά.

 

Στην περίπτωση της Kleeman, η υπηρεσία παρέχεται μέσα από την υποδομή του private cloud της εταιρείας, εξασφαλίζοντας την υψηλή διαθεσιμότητα της παρεχόμενης υπηρεσίας και την άμεση απόκριση σε έξτρα φορτία και νέους χρήστες.

Σχετικά άρθρα

SoftOne ECOS EDI για άμεση επικοινωνία με τους συνεργάτες

Νέο έργο για τη SingularLogic

dmallas

Η απώλεια αρχείων στοιχίζει και μάλιστα ακριβά, λέει η Kaspersky

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα