16.3 C
Athens
20/04/2024
Biztech

Έργο της Digimark στο ΜΤΝ

Η Digimark, μέλος του ομίλου CPGroup, προχώρησε στην αναδιοργάνωση της πληροφοριακής υποδομής του Μετοχικού Ταμείου Ναυτικού (MTN) μετά την προκήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού, από τον οποίο η Digimark αναδείχθηκε μειοδότης και προχώρησε στην υλοποίηση του σχετικού έργου.

 

Στο πλαίσιο του έργου δημιουργήθηκαν ξεχωριστά δίκτυα, ενισχύθηκε η ασφάλεια μέσω της ενεργοποίησης ενός Firewall για την περίμετρο και τις υπηρεσίες και την προστασία των end points μέσω antivirus και, τέλος, εγκαταστάθηκε μια λύση backup και recovery. Επιπλέον, εγκαταστάθηκαν νέοι servers με υποστήριξη τεχνολογιών virtualization, όπου χρησιμοποιoύνται για την υποστήριξη των εφαρμογών του οργανισμού καθώς και για τα backups. Για την υλοποίηση του virtualization επιλέχθηκε η τεχνολογία Hyper-V της Microsoft, καθώς πρόκειται για μια αξιόπιστη και δοκιμασμένη τεχνολογία που υπάρχει στο λειτουργικό της εταιρείας από το 2012.

 

Η υλοποίηση του έργου δίνει τη δυνατότητα στο Μετοχικό Ταμείο Ναυτικού να βελτιώσει την ευελιξία και τη διαθεσιμότητα της πληροφοριακής του υποδομής, υποστηρίζοντας το νέο IT περιβάλλον και τις εφαρμογές του οργανισμού.

 

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη

Σχετικά άρθρα

Η PCS χορηγός στο συνέδριο Wealth Management

Giorgos Athanassiadis

H Xerox στην κορυφή των managed print services

Kitriniaris

Lenovo: Αλλαγή ηγεσίας στην ΕΜΕΑ

antonyroussel

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα