21.6 C
Athens
16/04/2024
Biztech

Νέος country director για την Canon Ελλάδας

O Σωτήρης Παπαχρηστόπουλος ανέλαβε τη θέση του country director της Canon Ελλάδας, με βασική του προτεραιότητα την υποστήριξη των στρατηγικών και εμπορικών στόχων της Canon στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της περιοχής Canon CEE στην οποία διοικητικά ανήκει. Ο κ. Παπαχρηστόπουλος θα  ηγείται, διαχειρίζεται και ελέγχει την προώθηση του συνόλου του προϊοντικού χαρτοφυλάκιου τής Canon στην Ελλάδα.

 

Πριν ενταχθεί στη Canon Ελλάδaς, ο κ. Παπαχρηστόπουλος διετέλεσε στέλεχος της Microsoft Ελλάς ως retail sales & marketing lead για 4 χρόνια, ενώ προηγουμένως ως sales manager επί 7 χρόνια. Της πορείας του στη Microsoft, προηγήθηκε η προϋπηρεσία του σε διάφορους business development & sales ρόλους στη Nestle Ελλάς.

 

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του, ο κ. Παπαχρηστόπουλος δήλωσε ότι βλέπει έναν σημαντικό αριθμό δυνατοτήτων για περαιτέρω  ανέλιξη της Canon και αξιοποίηση της αναγνώρισής της στην ελληνική αγορά. “Από τον κλάδο ψηφιακών εκτυπώσεων μεγάλης παραγωγής και την αγορά γραφικών τεχνών, μέχρι τις λύσεις επαγγελματικής φωτογραφίας, των υπηρεσιών διαχείρισης εκτυπώσεων και εγγράφων για μεγάλες εταιρείες, έως και τις λύσεις απεικόνισης για οικιακούς καταναλωτές, η Canon διαδραματίζει έναν εξαιρετικά σημαντικό  ρόλο”, συμπλήρωσε ο νέος επικεφαλής της εταιρείας στην Ελλάδα.

 

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.

Σχετικά άρθρα

Αύξηση κερδών για την Πλαίσιο Computers

dmallas

Στα “μαχαίρια” Samsung και Nvidia

Kitriniaris

ATC: Συμμετοχή σε ευρωπαϊκό έργο

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα