16.1 C
Athens
27/04/2024
Biztech

Νέοι Cloud Solution Providers της Microsoft

Οι Enet Solutions-Logicom και η Info Quest Technologies, ανήκουν πλέον στο δίκτυο συνεργατών του προγράμματος Microsoft Cloud Solution Provider (CSP) για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα.

 

To CSP αποτελεί ένα νέο μοντέλο διανομής Cloud υπηρεσιών και ο βασικός σκοπός του είναι να δώσει την ευκαιρία στους πελάτες των συνεργατών της Microsoft, να πραγματοποιούν online παραγγελίες για υπηρεσίες όπως είναι το Office 365 και το Microsoft Azure, οποιαδήποτε ώρα και ημέρα της εβδομάδας, εύκολα και γρήγορα. Επιπλέον, οι πελάτες τους μπορούν να παραγγέλνουν Cloud υπηρεσίες της Microsoft σε μηνιαία βάση, ενώ έχουν τη δυνατότητα αυτοματοποιημένης διάθεσης των υπηρεσιών αυτών με το τέλος της παραγγελίας, καθώς και την επιλογή διαχείρισης τιμολόγησης από τους συνεργάτες προς τους τελικούς τους πελάτες.

 

Όπως δήλωσε ο Θοδωρής Φράγκος, COO της Info Quest Technologies, «Στρατηγικό προσανατολισμό της Info Quest Technologies τα τελευταία χρόνια, αποτελεί η διεύρυνση της τεχνογνωσίας και των συνεργασιών μας, με στόχο την παροχή ενός ολοκληρωμένου portfolio Cloud λύσεων και υπηρεσιών προς την αγορά. Σημαντική επένδυσή μας αποτελεί η δημιουργία του www.questonCloud.com, της πρώτης  αυτοματοποιημένης πλατφόρμας παροχής υπηρεσιών Cloud πολλαπλών πηγών και εναλλακτικών δικτύων διάθεσης στην Ελλάδα. Μέσω της πλατφόρμας και του νέου συμβολαίου με τη Microsoft, οι πελάτες μας είναι πλέον σε θέση, ξεκινώντας από τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου 2016, να διαχειριστούν online, με αυτοματοποιημένο, αποτελεσματικό και ολιστικό τρόπο, ένα σημαντικό κομμάτι λύσεων διαχείρισης της ΙΤ υποδομής των δικών τους πελατών, με φιλοσοφία Outsourcing και το μοντέλο Pay As You Go»

 

Ο Σπύρος Κουρμούσης, γενικός διευθυντής της Enet Solutions-Logicom, δήλωσε τα εξής: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την επέκταση της συνεργασίας με τη Microsoft για την Eλλάδα, Κύπρο & Μάλτα και τις ευκαιρίες που αυτή αντιπροσωπεύει. Στρατηγικός στόχος μας είναι η διεύρυνση των πωλήσεων των υπηρεσιών Cloud και η υποστήριξη των συνεργατών με την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών για τη μετάβαση στο Cloud. Η συμφωνία αυτή αποδεικνύει για ακόμα μία φορά την πολύχρονη εμπειρία της Logicom και τις υψηλές ικανότητές της να ενσωματώνει και να διανέμει με επιτυχία νέες τεχνολογίες, που προσφέρουν προστιθέμενη αξία στους συνεργάτες της».

 

Τέλος ο Θάνος Λούτσος, εμπορικός διευθυντής της Microsoft Ελλάς, δήλωσε «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που στο δίκτυο συνεργατών για το πρόγραμμα Cloud Service Provider εντάχθηκαν δύο κορυφαίες εταιρείες, η Enet Solutions-Logicom και η Info Quest Technologies. Μέσω του καινοτόμου αυτού προγράμματος συμβάλλουμε στην ενίσχυση των σχέσεων των συνεργατών μας με τους πελάτες τους, παρέχοντας τους σημαντικά προνόμια, ενώ παράλληλα τους δίνεται η ευκαιρία να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητες που προσφέρουν οι πιο καινοτόμες Cloud λύσεις της Microsoft».

Σχετικά άρθρα

Μιχάλης Οικονοµάκης, Lenovo: Full steam ahead!

Kitriniaris

Σημαντική ανάπτυξη για την αγορά υπολογιστών το 2Q18

Το Google Cloud Region στην Ελλάδα θα προσθέσει περισσότερα από 2 δισ. ευρώ στο ΑΕΠ έως το 2030

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα