24.5 C
Athens
16/04/2024
Biztech

Νέες λύσεις storage από την Dell

Με αρκετές νέες προτάσεις συστημάτων storage ανανεώνει το χαρτοφυλάκιό της στη συγκεκριμένη αγορά η Dell. Πρόκειται για λύσεις σχεδιασμένες για να βοηθήσουν επιχειρήσεις και οργανισμούς, να προσαρμόσουν και να κλιμακώσουν τα data centers τους, με οικονομικό τρόπο και να συμβαδίσουν με τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις των συστημάτων IT. Οι νέες λύσεις περιλαμβάνουν μια εισαγωγική σειρά συστοιχιών storage, συστήματα storage υψηλής πυκνότητας και υψηλής απόδοσης, νέες προηγμένες δυνατότητες λογισμικού και νέες λύσεις τεχνολογίας SDS.

 

Η σειρά Dell Storage SCv2000 Series προσφέρει νέα, εισαγωγικού επιπέδου συστήματα storage, βασισμένα στο Dell Compellent Storage Center, επιτυγχάνοντας την καλύτερη απόδοση και προσφέροντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά προστασίας στην κατηγορία τους.

 

Αντίστοιχα, η σειρά συστοιχιών υψηλής πυκνότητας Dell Storage PS6610 Series προσφέρει 3,5 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα και μέχρι και 7πλάσια απόδοση, συγκρινόμενη με προηγούμενης γενιάς συστοιχίες, για πελάτες με απαιτήσεις αποθήκευσης μεγάλου όγκου δεδομένων.

 

Τέλος, οι λύσεις Dell Storage με Microsoft Storage Spaces επεκτείνουν περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο της Dell στην εκτεταμένη σειρά software-defined (SDS) λύσεων.
Η σειρά Dell Storage SCv2000 όπως επίσης και οι λύσεις Dell Storage PS6610, Dell EqualLogic PS Series Array Software 8.0 και Dell Storage με Microsoft Storage Spaces είναι ήδη διαθέσιμες, σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη

Σχετικά άρθρα

Νέο HP Planet Partners για λιγότερο πλαστικό στο περιβάλλον

Giorgos Athanassiadis

Λύση της Yuboto για την AXA Αφαλιστική

Kitriniaris

Με τρία brands η SoftOne μπαίνει δυναμικά σε μια νέα εποχή

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα