18 C
Athens
25/04/2024
Biztech

Νέες λύσεις στο χαρτοφυλάκιο της SAP

Στο πλαίσιο του SAP TechEd 2015, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Βαρκελώνη, η SAP παρουσίασε τις νέες λύσεις της εταιρείας, όπως το SAP Vehicles Network, καθώς και τη συνεργασία που έχει η SAP με τους πελάτες και τους συνεργάτες για τη διεύρυνση του χαρτοφυλακίου των λύσεων της για το Internet of Things (IoT). Παράλληλα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η SAP παρουσίασε εξαιρετικές επιδόσεις που έχει καταγράψει η πλατφόρμα SAP S/4HANA από το λανσάρισμα της τον περασμένο Φεβρουάριο έως και σήμερα.

 

Ειδικότερα, οι 1.300 και πλέον πελάτες που έχουν εφοδιαστεί με την πλατφόρμα SAP S/4HANA τους πρώτους οκτώ μήνες της κυκλοφορίας της είναι απόδειξη ότι η εν λόγω πλατφόρμα αποτελεί τη μεγαλύτερη καινοτομία της SAP από την εποχή του SAP R/3. Οι πελάτες και οι συνεργάτες μας που ήδη χρησιμοποιούν τη λύση SAP S/4HANA έχουν κατανοήσει τα οφέλη της νέας μας σουίτας, η οποία τους έχει βοηθήσει να επαναπροσδιορίσουν τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων τους, δήλωσε ο Robert Enslin, member of the Executive Board of SAP SE and president of Global Customer Operations της SAP.

 

Επιπλέον στο πλαίσιο του SAP TechEd, η SAP παρουσίασε τη λύση SAP Digital Boardroom , μια νέα ψηφιακή προσέγγιση, που έχει στόχο να πλαισιώσει και να απλοποιήσει τις επιδόσεις όλων των τμημάτων μια επιχείρησης σε πραγματικό χρόνο. Η εν λόγω καινοτομία είναι βασισμένη στη λύση SAP Cloud for Analytics και αναμένεται να αξιοποιήσει δεδομένα που παρέχονται από τις πλατφόρμες SAP S/4HANA και SAP HANA Cloud Platform, αποτελώντας μια μοναδική πηγή άντληση πληροφοριών για κρίσιμες επιχειρηματικές μετρήσεις της εταιρείας.

 

Το πιλοτικό πρόγραμμα “The Boardroom Redefined” παρουσιάστηκε για πρώτη φορά φέτος στο συνέδριο SAPPHIRE NOW με μεγάλη επιτυχία. Ως εκ τούτου, η SAP προτίθεται να διαθέσει το SAP Digital Boardroom σε ένα πλήρως επεκτάσιμο περιβάλλον και σε τιμή η οποία επιτρέπει σε κάθε ιδιώτη ή επιχείρηση να το αποκτήσει. Τα αναμενόμενα οφέλη της εν λόγω λύσης, μεταξύ άλλων, είναι:

 

– Απόλυτη διαφάνεια: H πρότυπη υποβολή αναφορών σχετικά με τα οικονομικά, τις λειτουργίες, το μάρκετινγκ και τις πωλήσεις θα βασίζεται πλέον σε μία μοναδική πηγή πληροφοριών, τα οποία αντλούνται σε πραγματικό χρόνο, αποφεύγοντας την αναπαραγωγή των ίδιων δεδομένων.

 

– Άμεση γνώση που βασίζεται σε δεδομένα: Παροχή αναλυτικών δεδομένων, τα οποία χρησιμοποιούν απλό user interface για την αντιμετώπιση ad hoc ερωτήσεων, βελτιώνοντας τη διαδικασία λήψης αποφάσεων.

 

– Απλοποιημένες διαδικασίες: Η λύση διαθέτοντας ένα διαισθητικό user interface, επιτρέπει τη φυσική αλληλεπίδραση μεταξύ χρήστη και λογισμικού μέσω ενός και μόνο ανοικτού παραθύρου. Αυτό απελευθερώνεται μέσα από ένα σύγχρονη οθόνης αφής, είτε με τη χρήση ενός προβολέα, ενός φορητού υπολογιστή ή μιας wearable συσκευής.

 

Eπίσης, η SAP παρουσίασε τη λύση SAP Vehicles Network, η οποία αφορά σε μια νέα λύση cloud που επιτρέπει στις εταιρείες να προσφέρουν ασφαλείς, άνετες end-to-end υπηρεσίες στο τομέα των οχημάτων, οι οποίες είναι ανεξάρτητες από τις συσκευές ή τα ίδια τα οχήματα. Η λύση SAP Vehicles Network επιτρέπει στους οδηγούς στη Βόρεια Αμερική για να μοιράζονται τα δεδομένα από το IoT, να ενεργοποιούν τις αντλίες βενζίνης, να πληρώνουν το πρατήριο πώληση βενζίνης, να κάνουν κράτηση θέσης σε χώρους στάθμευσης, να ανοίγουν αυτόματα τις μπάρες στους χώρους στάθμευσης, καθώς και να πληρώνουν το πάρκινγκ όσο είναι στο δρόμο από το αυτοκίνητο τους μέσα από τo «ηλεκτρονικό τους πορτοφόλι» ή μέσω μιας εφαρμογής.

 

Παράλληλα, η λύση SAP Vehicles Network αξιοποιεί τις δυνατότητες της λύσης SAP HANA Cloud Platform για το Internet of Things και προσφέρει στις εταιρείες και τους συνεργάτες την ευκαιρία να δημιουργήσουν νέες φορητές υπηρεσίες και εφαρμογές για χρήση από τους καταναλωτές. Επίσης, η λύση βελτιώνει τον τρόπο με τον οποίο οι οδηγοί μπορούν να επωφεληθούν από τις φορητές υπηρεσίες geo-location.

 

Τέλος, η εταιρεία τόνισε πως συνεχίζει τη συνεργασία της με τους πελάτες και τους συνεργάτες της για τη διεύρυνση του χαρτοφυλακίου των λύσεων της για το Internet of Things (IoT). Στο πλαίσιο αυτό η SAP γνωστοποίησε ότι έχει δημιουργήσει ένα νέο τμήμα δημιουργίας και ανάπτυξης προϊόντων και λύσεων εστιασμένων στο IoΤ.

 

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη

Σχετικά άρθρα

Έμφαση στις εφαρμογές ασφαλείας δίνει η Adacom

Kitriniaris

Στρατηγική συνεργασία Microsoft – Dropbox

Kitriniaris

Το 47% των SMB επιμένουν στα Windows 7

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα