22.8 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Νέες λύσεις ροής εργασιών από τη Xerox

Η Xerox ανακοίνωσε πρόσφατα νέες, ενισχυμένες δυνατότητες για εξειδικευμένες λύσεις λογισμικού σχετικές με τη διαχείριση ροών εργασιών (workflows), όπως ενδεικτικά το FreeFlow Core, οι οποίες ελαχιστοποιούν τα κόστη της παραγωγής εντύπων ενώ συγχρόνως πληρούν ή ακόμα και υπερβαίνουν τους υψηλούς στόχους ποιότητας και παραγωγής.

 

Το FreeFlow Core επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη διαχείριση ροών εργασιών, που αυτοματοποιούν τη διαδικασία προετοιμασίας αρχείων. Η εν λόγω λύση είναι browser-based και καθιστά πιο εύκολη και αποτελεσματική τη δημιουργία εγγράφων και ηλεκτρονικών αρχείων μέσω δύο νέων προαιρετικών λύσεων:

 

– Το Output Management Module το οποίο οργανώνει και δρομολογεί τις εργασίες στα κατάλληλα εκτυπωτικά μηχανήματα εντός της επιχείρησης παραγωγής εντύπων. Το λογισμικό συγκεντρώνει παρόμοιες εργασίες, σύμφωνα με τα κριτήρια που θέτουν οι πελάτες, και δημιουργεί εξατομικευμένες λειτουργίες αυτόματα.

 

– Το Variable Data Printing Module μετατρέπει εύκολα τις εργασίες σε PDFs και βελτιώνει την παραγωγικότητα της ροής εργασιών που σχετίζεται με περίπλοκες, εξατομικευμένες υπηρεσίες εκτύπωσης.

 

Επιπλέον τρόποι για να αυτοματοποιηθεί και να απλοποιηθεί η διαδικασία εκτύπωσης είναι οι εξής:

 

– Το IntegratedPLUS Automated Colour Management, απλοποιεί σε μεγάλο βαθμό την παρακολούθηση και τη διαχείριση του συνόλου των μηχανημάτων, συνδυάζοντας τα ενσωματωμένα σπεκτροφωτόμετρα της Xerox, νέο DFE λογισμικό για την εξ αποστάσεως διαχείριση των χρωμάτων και εφαρμογές βασισμένες στο cloud, για τη διαχείριση χρωμάτων Ένας ειδικός στο χρώμα μπορεί εξ αποστάσεως να παρακολουθήσει την κατάσταση (status) της έγχρωμης πρέσας και να διαχειριστεί χρωματικά προφίλ και spot colour «συνταγές» για περισσότερη ακρίβεια, προβλεπτικότητα και αποτελεσματικότητα σε χαμηλότερες τιμές κόστους.

 

– Η δυνατότητα διαχείρισης βαριών χαρτιών στο iGen4 Press επιτρέπει στη μηχανή να τροφοδοτεί, να εκτυπώνει και να στοιβάζει χαρτιά πάνω από 610 microns, το οποίο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για μεταβλητά δεδομένα ή για εφαρμογές εκτύπωσης αυτοκόλλητων και κυτιοποιίας (packaging).

 

Το Xerox FreeFlow Core και οι λοιπές λύσεις ροής εργασιών  θα είναι σύντομα διαθέσιμες στην αγορά.

 

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη

Σχετικά άρθρα

Ενίσχυση πωλήσεων και κερδών το 2018 για την Oktabit

Η ASIS στο δίκτυο μεταπωλητών του Epson SureLab D700

Ανάπτυξη 2% στην παγκόσμια αγορά IT το 2013

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα