11.2 C
Athens
20/04/2024
Biztech

Νέες λύσεις εκτύπωσης και προβολής από την Epson

Οι επισκέπτες της έκθεσης IFA 2017 που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες (1-6 Σεπτεμβρίου) στο Βερολίνο είχαν την ευκαιρία να δουν πρώτοι την νέα γενιά εκτυπωτών της Epson με ενσωματωμένα δοχεία μελανιών, με αναδιαμορφωμένο σχεδιασμό και βελτιωμένες φιάλες για ακόμη πιο εύκολη χρήση και αναπλήρωση.

 

Επιπροσθέτως, η Epson παρουσίασε τον πρώτο της βιντεοπροβολέα laser εξαιρετικά κοντινής απόστασης για το σπίτι (EH-LS100). Η πηγή φωτός του διαθέτει μεγάλη διάρκεια ζωής και, σε αντίθεση με τα μοντέλα τυπικής εμβέλειας, εγκαθίσταται εύκολα κοντά στην επιφάνεια προβολής. Ακόμα και σε φυσικό φωτισμό, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν ζωντανές και ρεαλιστικές εικόνες, χάρη στην τεχνολογία 3LCD, με εξίσου υψηλή απόδοση λευκής και έγχρωμης εικόνας (CLO) 4.000 lumen. Ο προβολέας, προσφέρει, επίσης βαθύ μαύρο, με λόγο αντίθεσης 2.500.000:1 και έχει δυνατότητα προβολής κάδρου από 70 έως 130 ίντσες, για να προσαρμόζεται σε αυτό που παρακολουθείτε.

 

Νέα χαρακτηριστικά & δυνατότητες

 

Η ευρύτερη σειρά βιντεοπροβολέων της Epson έχει ανανεωθεί. Τα μοντέλα EH-TW610, EH-TW650, EH-TW5400, EH-TW5600 και EH-TW5650 αποτελούν ιδανική λύση για τους λάτρεις του οικιακού κινηματογράφου. Από τις λειτουργίες της σειράς ξεχωρίζουν: η προσθήκη της μετατόπισης φακού (EH-TW5600 και EH-TW5650), η ενσωματωμένη λειτουργία Miracast, ο αντικατοπτρισμός οθόνης (EH-TW5650) και το ενσωματωμένο Wi-Fi (EH-TW610 και EH-TW650).

 

Η Epson διαθέτει, επιπλέον, μια ευρεία γκάμα επιλογών σε βιντεοπροβολείς για όποιον θέλει να συνδυάσει τις ανάγκες του σπιτιού και του γραφείου, με τα νέα μοντέλα των σειρών ΕΒ-S, EB-X, EB-U και EB-W. Ακόμα και σε χώρους με πολύ φως, αυτοί οι βιντεοπροβολείς προσφέρουν εξαιρετικά φωτεινές εικόνες με ευκρινείς λεπτομέρειες, αποτέλεσμα της τεχνολογίας 3LCD για εξίσου υψηλή απόδοση λευκής και έγχρωμης εικόνας από 2.500 έως 3.600 lumen.

 

 

Η νέα σειρά εκτυπωτών

 

Στην IFA η Epson παρουσίασε επίσης η βελτιωμένη σειρά εκτυπωτών. O φωτογραφικός εκτυπωτής Expression Premium (XP-6000) αλλά και οι εκτυπωτές Expression Photo (XP-15000, XP-900) που θα κυκλοφορήσουν σύντομα στην ελληνική αγορά, θα προσφέρουν νέες δυνατότητες φωτογραφικών εκτυπώσεων και μικρό μέγεθος

 

Αντίστοιχα, οι εκτυπωτές της Epson για μικρές επιχειρήσεις και οικιακά γραφεία βελτιώθηκαν και έγιναν πιο γρήγοροι και πιο έξυπνοι. Οι οικονομικοί εκτυπωτές inkjet υψηλής ποιότητας Α3 (WF-7210DTW και WF-7710DWF) διαθέτουν NFC σε ολόκληρη τη σειρά, καθώς και έναν νέο πίνακα ελέγχου με ιδιαίτερα εύχρηστο μενού (WF-7710DWF).

 

Σχετικά άρθρα

Kodak: Chapter 11 για την αγορά των ΗΠΑ

biztech

Νέες λύσεις βιντεοπροβολής από την Epson

Kitriniaris

«Diversity Leader 2022» η Schneider Electric για τρίτη συνεχόμενη χρονιά

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα