21.6 C
Athens
25/04/2024
Biztech

Νέες ανακατατάξεις στη Sony

Σε μια προσπάθεια να επικεντρωθεί στις αγορές κλειδιά, όπως υποστηρίζει σε σχετική ανακοίνωσή της, η Sony συνεχίζει τις εσωτερικές αλλαγές. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του τμήματος σχεδίασης και κατασκευής semiconductors, το οποίο πλέον αποκτά αυτοτελή υπόσταση.

 

‘Έτσι, από τον ερχόμενο Απρίλιο θα τεθεί σε λειτουργία το Sony Semiconductor Solutions Corporation, με στόχο καλύτερη λογοδοσία και μεγαλύτερη ευελιξία. Θα αναρωτηθεί κάποιος γιατί το συγκεκριμένο τμήμα; Πολύ απλά γιατί βρίσκεται πίσω από το κομμάτι των image sensors, το οποίο φέρνει ακόμα χρήματα στη Sony και παρουσιάζει μεγαλύτερους ρυθμούς ανάπτυξης από τα περισσότερα businesses της ιαπωνικής εταιρείας.

 

Πρόκειται για μία ακόμη προσπάθεια από την Sony να προσηλωθεί σε επιχειρηματικούς τομείς που φέρνουν ρευστό στα ταμεία, καθώς ως γνωστόν τηλεοράσεις και smartphones δεν “τραβάνε”. Μάλιστα στο μέλλον ίσως δούμε μια εντελώς διαφορετική Sony η οποία θα δραστηριοποιείται σε τομείς όπως τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, για παράδειγμα, κάτι το οποίο δεν απέκλεισε ο CEO της Kazuo Hirai, πριν λίγες ημέρες.

 

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη

Σχετικά άρθρα

Motorola: μάχη για την επιβίωση

Kitriniaris

Στις Epsilon SingularLogic και SingularLogic το έργο Fuel Retail της Coral

Giorgos Athanassiadis

Intel: Κέρδη ελέω data center και ΙοΤ

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα