19.8 C
Athens
28/03/2024
Biztech

Νέα POS από την Elo και την ΑΜΥ

Οι υπηρεσίες είναι κατά κοινή ομολογία ένας βασικός πυλώνας της ελληνικής οικονομίας με αρκετές ελληνικές εταιρείες λογισμικού αναπτύσσουν λύσεις για την κάλυψη των αναγκών του χώρου. Ωστόσο η υλοποίηση τέτοιων έργων πέρα από εξειδικευμένο  λογισμικό, απαιτεί και το κατάλληλο hardware. Στο πλαίσιο αυτό μια ενδιαφέρουσα λύση είναι τα Elo PayPoint POS, επίσημος αντιπρόσωπος των οποίων στην ελληνική αγορά είναι η AMY.  Είναι αξιόπιστα, καταλαμβάνουν λίγο χώρο και έχουν μια πολύ καλή σχέση value for money.

 

H ΕLO με εμπειρία πάνω από 35 χρόνια στον χώρο της τεχνολογίας αφής, σχεδιάζει και κατασκευάζει από το μηδέν προϊόντα αφής όπως π.χ, επιτραπέζιες ή εντοιχισμένες οθόνες αφής, POS συστήματα βαριάς χρήσεως καθώς και συστήματα Interactive Digital Signage (IDS).  Έχοντας στην φαρέτρα της διάφορες τεχνολογίες αφής, αξιοποιεί την αντίστοιχη, ανάλογα με τον χώρο που καλείται να καλύψει το προϊόν της.

 

Με μία πρωτοποριακή σχεδίαση, η ELO έχει ενσωματώσει στο PayPoint συρτάρι, αναγνώστη πιστωτικών καρτών, barcode scanner, εκτυπωτή και περιστρεφόμενη οθόνη αφής.

 

Διατίθεται σε τρεις εκδόσεις: με Android λειτουργικό, με Windows λειτουργικό και iPad μορφή.

Σχετικά άρθρα

Θετικές οι προβλέψεις της παγκόσμιας αγοράς smartphone

Giorgos Athanassiadis

Η Regate στο Mobile World Congress 2015

Kitriniaris

Yahoo: $1,1 δις για την εξαγορά του Tumblr

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα